Συνταγές με αχλάδι

Ένα μενού για Smoothies με λίγες θερμίδες

Αντί για το συμβατικό πρωινό, γιατί να μην δοκιμάσετε ένα smoothie; Η συνταγή μου είναι απλή, εύκολη στην παρασκευή και εξαιρετική για την υγεία. Το γιαούρτι είναι η βάση για αυτό και τα φρούτα περιλαμβάνουν χαμηλές θερμίδες και χαμηλές γλυκαιμικές ιδιότητες. Αντικαθιστούν τα δημητριακά πρωινού και τα πρωινά σνακ όταν γίνονται σωστά και δίνουν αρκετή ενέργεια για να χορτάσετε εύκολα μέχρι την ώρα του μεσημεριανού γεύματος. Το κλειδί είναι να μην εξαπατήσετε προσθέτοντας άλλα πράγματα στο μενού.

Η συνταγή μου ξεκινά με μια-δυο κουταλιές της σούπας γιαούρτι με αυξημένη πρωτεΐνη. Ναι, είναι γαλακτοκομικό αλλά όχι τόσο ανθυγιεινό όσο το γάλα. Είναι επίσης πιο ελαφρύ σε θερμίδες.

Η επιλογή των φρούτων μου έχει σχεδιαστεί για γεύση και ποιότητα. Περιλαμβάνουν φράουλες. βατόμουρα? ακτινίδια; μήλα? αχλάδια? φρούτο του πάθους; και μια μπανάνα. Συνήθως τέσσερα ή πέντε από αυτή την επιλογή είναι αρκετά. Σε αυτό προσθέστε ένα ραβδί σέλινο, το οποίο είναι επίσης χαμηλών θερμίδων και καλό για το δέρμα.

Χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει μια λεία υφή. Το αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ πρωινού και το καταβροχθίζουμε με ένα κουτάλι. Ακολουθεί ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι ή καφέ μετά από περίπου 30 λεπτά για να δώσει στους πεπτικούς χυμούς την ευκαιρία να κάνουν τη δουλειά τους.

Δεν είναι δυνατή η απώλεια βάρους μόνο με δίαιτα γιατί η άσκηση είναι σημαντική. Οι μύες πρέπει να λειτουργούν και το σώμα χρειάζεται κίνηση. Όσοι φυτεύουν όλη μέρα και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τρώνε, θα υποφέρουν πάντα από προβλήματα υγείας. Οι μύες της καρδιάς χρειάζονται επίσης καλή προπόνηση.

Γι’ αυτό μπήκα σε ένα γυμναστήριο και περνώ τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα με το ποδήλατο και μετά από μια προπόνηση στα άλλα μηχανήματα. Το τέντωμα των μυών του λαιμού, της πλάτης και του μηρού είναι απαραίτητο. Η ισορροπία είναι επίσης σημαντική και αν κάποιος μπορεί να λάβει κάποια εκπαίδευση PT μέσω μαθημάτων στην εγκατάσταση, είναι μια καλή προσθήκη στο καθεστώς. Μην αποθαρρύνεστε πληρώνοντας μικρές αμοιβές, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την καλή υγεία και τη διατήρηση της φόρμας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *