Οφέλη από αχλάδι

Αβοκάντο για κολπική μαγιά

Δεν υπάρχει ένα τρόφιμο που να είναι η πλήρης απάντηση στη μόλυνση από ζυμομύκητες, αλλά το αβοκάντο είναι ένα παράδειγμα τροφής που είναι αποτελεσματικό για να επαναφέρει το σωστό εντερικό πλαίσιο για να σταματήσει την επιδεινούμενη κολπική μόλυνση. Σημαίνει αυτό ότι ένα πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει αβοκάντο θα βοηθήσει τους ασθενείς να γίνουν καλύτεροι και υγιείς πιο γρήγορα; Λοιπόν ίσως. Το 75% των γυναικών ως επί το πλείστον στις ανεπτυγμένες χώρες θα υποστούν κολπική λοίμωξη τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, ενώ περίπου το 7% θα πρέπει να υπομείνει χρόνια καντιντίαση του κόλπου, γνωστή και ως κολπική μόλυνση ζύμης. Είναι ένα κοινό πρόβλημα με τις γυναίκες. Η κολπική καντιντίαση έχει πολλά συμπτώματα που κυμαίνονται από εκκρίσεις που συχνά μοιάζουν με τυρί κότατζ επειδή είναι παχύρρευστο και λευκό και τα συμπτώματα συχνά είναι ερυθρότητα και κνησμός στις κολπικές περιοχές που μπορεί να είναι πολύ έντονες.

Αν και η Candida βρίσκεται κανονικά στο σώμα (έντερο), αλλά όταν η Candida στο έντερο αναπτύσσεται δυσανάλογα λόγω κάποιων ανωμαλιών, αυτό προκαλεί τόσο συστηματικές όσο και τοπικές λοιμώξεις. Πολλά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν τις ανωμαλίες στο έντερο, αλλά ένας από τους πιθανούς ή κοινούς παράγοντες είναι η διαταραχή της οξέος-αλκαλικής ισορροπίας τόσο στο έντερο όσο και στο αίμα.

Για να διατηρηθεί η Candida υπό έλεγχο και ισορροπία απαιτεί σωστή διατροφή και διατροφή. Εκεί έρχονται τα αβοκάντο, τα καρότα, τα βερίκοκα, τα σύκα, το αγγούρι, το λεμόνι, η σόγια, οι ντομάτες, το γκρέιπφρουτ, το σπανάκι, τα αμύγδαλα, τα σπαράγγια, το λάχανο και το μαρούλι. Όλα αυτά τα τρόφιμα είναι παραδείγματα τροφών που σχηματίζουν αλκάλια που είναι καλά στη διατήρηση του επίπεδο pH σώματος. Η κατανάλωση περισσότερων αλκαλικών τροφών είναι ένα απαραίτητο βήμα προς μια πλήρη θεραπεία που είναι φυσική στην προσέγγισή της σχετικά με τη μόλυνση του κόλπου από ζυμομύκητες.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *