Οφέλη από αχλάδι

Γιατί οι άντρες βρίσκουν τους ωραίους γλουτούς τόσο σέξι

Εδώ είναι μια σκηνή που διαδραματίζεται καθημερινά, σε κάθε πόλη.

Ένας άντρας περπατά στο δρόμο, ασχολείται με τις δουλειές του, και μετά από μακριά, βλέπει μια ελκυστική γυναίκα ή μια γυναίκα με μια δελεαστική βόλτα. Καθώς πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, την ελέγχει από το κεφάλι μέχρι τα νύχια (ή τουλάχιστον από το κεφάλι μέχρι τη μέση), περιμένοντας τη φευγαλέα στιγμή που θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο. Όταν τον προσπερνά, του δίνει μια καθαρή θέα στον πισινό της καθώς περνάει.

Ο άντρας δεν χρειάζεται να κοιτάξει – αλλά συνήθως το κάνει. Γιατί αυτό? Είναι ενστικτώδες; Ή συνηθισμένο; Είναι πόθος; Ή απλώς ανδρική περιέργεια;

Ίσως η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις να διαφέρει μεταξύ των ανδρών, αλλά όλοι θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα: υπάρχει απλώς κάτι για έναν ωραίο πισινό που βρίσκουμε πολύ σέξι. Όταν λέω “ωραία”, επιτρέπω παραλλαγές στον ορισμό εδώ.

Σε ορισμένους άντρες αρέσουν τα μικρά, ζωηρά οπίσθια. Σε κάποιους αρέσουν οι πληθωρικοί γλουτοί σε σχήμα καρδιάς. Σε μερικούς άντρες αρέσουν τα σφιχτά, αθλητικά οπίσθια. Σε ορισμένους άντρες αρέσουν οι μικροκαμωμένοι πισινόι που θυμίζουν μοντέλο. Σε άλλους αρέσουν οι γλουτοί που είναι στρογγυλοί, αλλά όχι ενοχλητικοί. Σε πολλούς αρέσουν τα καλλίγραμμα οπίσθια που είναι ανάλογα με τη σιλουέτα μιας γυναίκας.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν τους νοιάζουν καθόλου τα οπίσθια (είναι στη μειοψηφία). Έπειτα, υπάρχουν εκείνοι στο αντίθετο άκρο του φάσματος που τους αρέσουν τα μεγάλα, ακόμη και γιγάντια οπίσθια.

Μιλώντας για μεγάλους γλουτούς, τείνουν να δημιουργούν ένα σώμα σε σχήμα αχλαδιού, το οποίο σύμφωνα με τους επιστήμονες κάνει καλύτερη χρήση της ινσουλίνης, η οποία μπορεί να προσφέρει προστασία από τον διαβήτη τύπου 2 και τις καρδιακές παθήσεις. Επιπλέον, η επιπλέον «γέμιση» εξακολουθεί να πιστεύεται ότι διευκολύνει την εγκυμοσύνη.

Τα μεγαλύτερα παντελόνια είναι επίσης μεγάλα νέα στο Χόλιγουντ και στους πλαστικούς χειρουργούς.

Τα εμφυτεύματα γλουτών (γνωστά και ως Brazilian Butt Lifts) έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στην ενίσχυση του μεγέθους και του σχήματος των γλουτών. Οι γυναίκες που είναι δυσαρεστημένες με το μέγεθος των γλουτών τους επωφελούνται από τον αυξημένο όγκο. Οι ασθενείς που αισθάνονται ότι οι γλουτοί τους δεν έχουν σχήμα μπορεί να αποκτήσουν μια πιο εμφανή, αισθησιακή πίσω πλευρά.

Η έλξη του πισνού είναι ένα δημοφιλές και σεξουαλικό φαινόμενο.

Ναι, οι άντρες πιστεύουν ότι υπάρχει ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του πισνού μιας γυναίκας και της σεξουαλικής της ικανότητας. Άγνωστο σε πολλές γυναίκες, δεν είναι μόνο το μέγεθος ή το σχήμα του γλουτού που κορυφώνει το ενδιαφέρον μας, είναι το παρουσίαση του οπίσθιου που οι άντρες βρίσκουν ελκυστικό. Το λέμε «καδράρισμα». Ακριβώς όπως αυτό που κάνετε με μια φωτογραφία.

Όταν ένας πισινός πλαισιώνεται σωστά στο σωστό ρούχο, είναι εξίσου όμορφος με μια φωτογραφία. Όταν είναι εξαιρετικό, μοιάζει περισσότερο με εξωτικό πίνακα. Ανεξάρτητα από το είδος του πισνού που έχει μια γυναίκα, μπορεί – όπως κάθε φωτογραφία – να ενισχυθεί με καλό καδράρισμα. Τα στρινγκ είναι ένα παράδειγμα αυτού του εφέ.

Η προσεκτική επιλογή της γκαρνταρόμπας και η κατάλληλη εφαρμογή στον πισινό μιας γυναίκας είναι απαραίτητη.

Μερικά οπίσθια φαίνονται υπέροχα σε στενά τζιν. Μερικά φαίνονται καλύτερα με φορέματα. Κάποιες φαίνονται καλύτερα στις φούστες. Ο πισινός μιας γυναίκας δεν πρέπει ποτέ να έχει την όψη της χαλάρωσης στα ρούχα. Ποτέ.

Εξίσου διεγερτική για τους άνδρες είναι και η κίνηση του πισνού. Γιατί πιστεύετε ότι οι στρίπερ είναι τόσο δημοφιλείς; Ρωτήστε έναν άντρα που συχνάζει σε τέτοια καταστήματα και θα σας πει, τα κορίτσια που μπορούν να κινούν καλύτερα τον πισινό τους τείνουν να παίρνουν τις περισσότερες συμβουλές.

Αυτή η κίνηση δεν περιορίζεται στους χορούς γύρω και στα κοντάρια. Η κίνηση του κοντακιού είναι α φυσικός Όμορφο πράγμα που αποκαλύπτει πληθώρα πληροφοριών για μια γυναίκα, όπως η αυτοπεποίθηση, η σεξουαλική της εμπιστοσύνη και η σεξουαλική ζωτικότητα. Ονομάζεται «γλώσσα της λείας». Οι άνδρες γίνονται πιο άπταιστα με αυτό καθώς αυξάνονται οι σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Μερικά πισινά έχουν υπερβολική κίνηση, που μοιάζει με ένα πιάτο ζελέ σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Μερικοί γλουτοί κινούνται αδέξια. Μερικοί γλουτοί κινούνται με χάρη. Κάποια είναι σαγηνευτικά. Αυτά είναι που γνέφουν τους άντρες, πρακτικά μαγεύοντάς τους. εμπνευσμένες φαντασιώσεις και οράματα γυμνότητας. Γιατί;

Γιατί σε αντίθεση με το στήθος που είναι πραγματικά για τα μωρά που θηλάζουν, τα ωραία οπίσθια θεωρούνται από τους άνδρες ως το κλειδί για ένα σεντούκι θησαυρού απόλαυσης. Μερικοί άντρες ορκίζονται ότι ένας ωραίος πισινός αποκαλύπτει την ανατομική εφαρμογή της γυναίκας, τη σεξουαλική ανταπόκριση, την ποσότητα της προηγούμενης σεξουαλικής δραστηριότητας, τη συχνότητα άσκησης και την ικανότητα να επιτύχει οργασμό. Είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό μέρος του σώματος που αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες.

Παρόλο που στους άντρες αρέσει η αισθητική αξία ενός ωραίου πισνού και η ίντριγκα και υπόσχονται ότι έχει, οι γυναίκες, από ανθρωπολογική άποψη, έχουν έναν πιο βιώσιμο λόγο να αναζητήσουν και να εκτιμήσουν τους ωραίους πισούς στους άνδρες.

Αποδεικνύεται ότι ένας δυνατός, μυώδης πισινός σε έναν άνδρα μπορεί να εκληφθεί ως ένδειξη της «ώθησης» του δύναμης. Συσχετίζεται με την ικανότητά του να μπαίνει βαθιά στον κόλπο, πιο κοντά στον τράχηλο, για να εκσπερματώνει το σπέρμα του, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα αναπαραγωγής.

Σαφώς, τα ωραία οπίσθια δεν είναι μόνο για θέαση. εξυπηρετούν μια λειτουργία τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *