Συνταγές με αχλάδι

Γλυκαιμικός Δείκτης Απώλεια Βάρους – Φρούτα χαμηλού ΓΔ για απώλεια βάρους

Τα αυστηρά σχέδια απώλειας λίπους εκεί έξω μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν λόγω του γεγονότος ότι στερείτε όλα τα τρόφιμα που αγαπήσατε και σε πολλές δίαιτες στερείτε τα αγαπημένα σας φρούτα. Τα φρούτα περιέχουν σάκχαρα που μπορεί να καθυστερήσουν τους στόχους σας για την απώλεια λίπους, αλλά δεν είναι πάντα τόσο απλό όσο το να κόψετε εντελώς τα φρούτα.

Τα φρούτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη για απώλεια βάρους μπορούν ακόμα να είναι μια προσθήκη στο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής σας και εξετάζοντας ποια φρούτα έχουν τη μικρότερη επίδραση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα σας, μπορείτε να απολαύσετε τα φρούτα που αγαπάτε και να χάσετε βάρος ταυτόχρονα.

Η απώλεια βάρους με γλυκαιμικό δείκτη είναι πολύ σημαντική παράμετρος κατά την επιλογή των τύπων τροφών που θα φάτε. Για παράδειγμα, το απλό λευκό ψωμί έχει πολύ υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και θα προκαλέσει σχεδόν άμεση απελευθέρωση ινσουλίνης.

Οι τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη θα σας αφήσουν να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς και θα προσφέρουν στο σώμα σας μια σταθερή παροχή θρεπτικών συστατικών χωρίς να σας δίνουν αυτό το αίσθημα πτώσης ζάχαρης.

Η λίστα φρούτων χαμηλού ΓΔ περιλαμβάνει

Κεράσια 22

Δαμάσκηνα 24

Γκρέιπφρουτ 25

Ροδάκινα 28

Μήλα 34

Αχλάδια 41

Αποξηραμένα Βερίκοκα 32

Σταφύλια 43

Καρύδα 45

Ακτινίδιο 47

Πορτοκάλια 40

Φράουλες 40

δαμάσκηνα 29

Μερικά από αυτά τα φρούτα εξακολουθούν να περιέχουν αρκετά υψηλά επίπεδα φυσικής ζάχαρης φρούτων (φρουκτόζη), οπότε όταν ρυθμίζετε την κατανάλωση φρούτων, στοχεύετε πάντα να τα καταναλώνετε πριν από τις 6 μ.μ. για πρόσθετη ώθηση ενέργειας και αργή απελευθέρωση ενέργειας ενώ παραμένετε υγιείς. Τίποτα χειρότερο από το να τρως ξηρές νιφάδες πίτουρου για πρωινό.

Για περισσότερες εύκολες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη μάχη απώλειας λίπους επισκεφθείτε το εκπαιδευτής απώλειας βάρους για να δείτε εύκολες συνταγές και απλούς τρόπους για να παραμείνετε σε καλό δρόμο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *