Συνταγές με αχλάδι

Διάσημος "Slim Smoothie" – Το σέικ αδυνατίσματος Make-at-home

Φτιάχνοντας το Slim Smoothie σας

Τι θα χρειαστείτε

 • Ένα μπλέντερ
 • Ωμά, ολόκληρα λαχανικά και φύτρα
 • Ωμά, ολόκληρα φρούτα
 • Κατεψυγμένα φρούτα και/ή παγάκια
 • Νερό
 • Γάλα ρυζιού ή/και γάλα σόγιας
 • Βότανα και συμπληρώματα
 • Δοχείο μεταφοράς με καπάκι
 • ΣΥΝΤΑΓΗ:

  • 1. Γεμίστε το δοχείο του μπλέντερ μέχρι τη μέση με ωμά λαχανικά και φύτρα.
  • 2. Γεμίστε το μπλέντερ σας μέχρι το τέλος της διαδρομής με φρέσκα φρούτα και κατεψυγμένα φρούτα ή/και παγάκια.
  • 3. Προσθέστε περίπου 2 έως 4 φλιτζάνια νερό και ½ φλιτζάνι ρυζόγαλο ή γάλα σόγιας.
  • 4. Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ρευστοποιηθούν.
  • 5. Πιείτε και απολαύστε!

  ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

  Αν το Slim Smoothie βγαίνει πολύ πηχτό, προσθέτω επιπλέον ρυζόγαλο ή νερό για να το αραιώσω. Τα περισσότερα μπλέντερ δημιουργούν θερμότητα κατά την επεξεργασία που μπορεί να καταστρέψει ορισμένα ένζυμα και γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσθέτετε παγάκια και/ή κατεψυγμένα φρούτα και αρκετό νερό κατά την ανάμειξη για να διατηρείται το φαγητό δροσερό, να διατηρεί τα ένζυμα και να βοηθά να γίνει το ποτό ρευστό και πόσιμο.

  ΑΡΧΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ:

  Σε αυτό το επίπεδο, χρησιμοποιήστε περισσότερα φρούτα και πιο γλυκά φρούτα όπως μπανάνες, κεράσια ή αχλάδια. Η συνταγή θα πρέπει αρχικά να περιέχει επιλεγμένα ήπια λαχανικά όπως καρότα, λάχανο νάπα και αγγούρι και λιγότερα λαχανικά συνολικά. Επιπλέον, στο ποτό πρέπει να προστεθεί νερό με γάλα σόγιας ή ρυζιού.

  Λάτρεις της ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ:

  Μια μικτή συνταγή μπορεί να περιλαμβάνει αναλογικά περισσότερα λαχανικά σε σύγκριση με φρούτα και νερό ως βάση χωρίς χυμό, ρύζι ή γάλα σόγιας. Χρησιμοποιήστε μια πολύ μικρή ποσότητα φύτρων (1/8 έως ¼ φλιτζάνι), καθώς η γεύση μπορεί να γίνει πολύ έντονη για να κάνει το ρόφημα απολαυστικό.

  ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ λάτρεις της υγείας:

  Σε αυτό το στάδιο, το Slim Smoothie θα πρέπει να περιέχει περισσότερα λαχανικά, πολύ λίγα φρούτα και μερικά λάχανα αναμεμειγμένα με καθαρό, φιλτραρισμένο νερό – χωρίς προσθήκη ρυζόγαλου. Μπορείτε να προσθέσετε τα συμπληρώματά σας και τα μείγματα πράσινων βοτάνων στο ρόφημα. Οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να προσθέσουν βλαστημένους σπόρους σουσαμιού, ηλιόσπορους με βλάστηση, λιναρόσπορο με βλάστηση, φασόλια ή σπόρους που έχουν φυτρώσει.

  Ακριβώς όπως σε κάθε άλλη προσπάθεια, στην υγεία είναι πολύ σημαντικό να προοδεύετε κατακτώντας ένα στάδιο ή ένα βήμα τη φορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν αρχικά, ενδιάμεσα και προχωρημένα στάδια ανάμειξης για το Slim Smoothie. Την πρώτη φορά που θα φτιάξετε το ρόφημα, πρέπει να είναι αρκετά νόστιμο ώστε να συνεχίσετε να το πίνετε καθημερινά. Ο καθένας, ανεξάρτητα από τη γενική του υγεία ή την ηλικία του, θα πρέπει να ξεκινήσει ως αρχάριος και στη συνέχεια να προχωρήσει στο προχωρημένο επίπεδο μόλις το επίπεδο άνεσής του επιτρέψει τις αλλαγές στη γεύση και την υφή.

  Οι συνταγές μου για ενεργειακά ποτά με blended Slim Smoothie είναι διαφορετικές σχεδόν κάθε πρωί ή μεσημέρι. Ένα τυπικό Slim Smoothie μπορεί να περιλαμβάνει καρπούζι, με δύο έως τέσσερα καρότα, μια ώριμη ντομάτα, ένα μήλο, βατόμουρα, φράουλες, μια μπανάνα και ζαχαρότευτλα. Συνιστώ να καλλιεργήσετε τα δικά σας λάχανα, αλλά αν δεν έχετε χρόνο να φυτέψετε λάχανα, μπορείτε να αγοράσετε συσκευασμένα λάχανα στην αγορά.

  Μερικοί άνθρωποι έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι είναι καλύτερο να μην συνδυάζουν φρούτα με λαχανικά. Ωστόσο, σε περισσότερα από είκοσι χρόνια που βοήθησα τους ανθρώπους να υιοθετήσουν αυτήν την έννοια της ανάμειξης και όχι του χυμού, παρατήρησα ότι η προσθήκη φρούτων είναι απαραίτητη για να διατηρείται το ποτό εύγευστο. Υποψιάζομαι επίσης ότι ο πρωτόγονος άνθρωπος πιθανότατα έψαχνε στα τροπικά δάση μαζεύοντας διάφορα λαχανικά και φρούτα και ανακατεύοντάς τα τρώγοντάς τα μαζί χωρίς να ανησυχεί για την ανάμειξη του πεπτικού χυμού ή άλλες μπερδεμένες πεποιθήσεις που προτάθηκαν από ορισμένους υποστηρικτές της υγείας.

  Με ένα καθημερινό Slim Smoothie στη διατροφή σας, το σάκχαρό σας θα είναι τέλειο. Εάν είστε διαβητικός, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μπορούν να βελτιωθούν με ένα καθημερινό Slim Smoothie που περιέχει περισσότερα λαχανικά παρά φρούτα, σε συνδυασμό με μείωση της πρόσληψης λιπαρών, λιπαρών, συμπυκνωμένων ζαχαρούχων τροφών κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. Έχω μετρήσει τα επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης στο αίμα εκατοντάδων ανθρώπων που πίνουν ένα ανάμεικτο Slim Smoothie καθημερινά και υπήρξαν εκπληκτικά αποτελέσματα και βελτιωμένα επίπεδα μέσα σε εννέα ημέρες.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *