Οφέλη από αχλάδι

Ενσωμάτωση του WordPress σε σενάρια PHP

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σήμερα, έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα προσαρμοσμένο σενάριο PHP που δημιούργησα πριν από λίγο σε μια νέα εφαρμογή WordPress. Αντί να αναπτύξω μια προσθήκη WordPress για τη διαχείριση αυτού του υπάρχοντος κώδικα, επιλέγω να χρησιμοποιήσω το WordPress απευθείας μέσα στο σενάριό μου.

Η χρήση του WordPress μέσα στο σενάριό σας είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε πολύ προσαρμοσμένο κώδικα PHP.

Όταν έχετε μια μεγάλη βάση κώδικα PHP από τις προηγούμενες προσπάθειες ανάπτυξης σας. Υπάρχουν συνήθως άλλες βιβλιοθήκες μέσα στον κώδικά σας, όπως Symfony, Zend Framework, Pear, κ.λπ., που δεν θέλετε να χωρίσετε. Έχετε κώδικα εργασίας και θέλετε να μείνει μαζί.

Στην περίπτωσή μου, είχα δημιουργήσει μια φόρμα συλλογής δεδομένων για έναν πελάτη. Αλλά αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη μορφή. Είχε πάνω από 100 μεταβλητές μορφής. Αποτελούνταν από εισαγωγή κειμένου, πλαίσια ραδιοφώνου, πλαίσια ελέγχου και περιοχές κειμένου. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτήν τη φόρμα απευθείας μέσα στην εφαρμογή WordPress μου. Επιπλέον, ήθελα να γίνει εύκολη η ενσωμάτωση.

Η λύση ήταν στην πραγματικότητα αρκετά απλή.

Υπάρχων κώδικας PHP

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι αυτός είναι ο υπάρχων κώδικας PHP μου (είναι ένα απλό σενάριο για να επεξηγήσει αυτό το σημείο).

</p> <form name="datacollection" method="post" action="index.php"> <p><input type="text" name="first_name" value="<php echo $_POST['first_name'];?>&#8220;><br/> <input type="submit" value="Submit Data"><br/> </form> <p>

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή είναι μόνο η φόρμα συλλογής των δεδομένων. Τι γίνεται με την εμφάνιση και την αίσθηση του υπάρχοντος ιστότοπου. Πώς μπορώ να αποκτήσω τον παραπάνω κώδικα ώστε να μοιάζει με την ίδια διάταξη προτύπου της εφαρμογής WordPress μου.

Για παράδειγμα, μια λύση είναι να προσθέσετε το ακατέργαστο HTML. Αλλά αυτό είναι και χρονοβόρο και δεν είναι δυναμικό. Εάν αλλάξει το πρότυπο WordPress, πρέπει να μπω εδώ και να το αλλάξω ξανά χειροκίνητα. Όχι κάτι που θέλω να κάνω.

<head><br/> <title>Η σελίδα μου με τη φόρμα PHP<br/> </head><br/> <body></p> <form name="datacollection" method="post" action="index.php"> <p><input type="text" name="first_name" value="<php echo $_POST['first_name'];?>&#8220;><br/> <input type="submit" value="Submit Data"><br/> </form> <p></body><br/> </html>

Αλλά αυτό δεν θα λειτουργούσε ακριβώς. Θα έπρεπε να ταιριάξω την πλοήγηση, να συμπεριλάβω τα φύλλα στυλ και να βεβαιωθώ ότι το HTML ταιριάζει ακριβώς με την εμφάνιση και την αίσθηση του κύριου ιστότοπού μου.

Η Καλύτερη Λύση

Δημιουργήστε Instant WordPress και χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες συναρτήσεις μέσα στον κώδικά σας.

<php // include the WordPress loader file $root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']; require( $root. '/wp-load.php' ); // call the Wordpress header function get_header(); ?></p> <form name="datacollection" method="post" action="index.php"> <p><input type="text" name="first_name" value="<php echo $_POST['first_name'];?>&#8220;><br/> <input type="submit" value="Submit Data"><br/> </form> <php // include the footer get_footer(); ?>

Βλέπεις πόσο εύκολο ήταν; Το WordPress βρίσκεται ακριβώς στη σελίδα μου. Στη συνέχεια δίνω εντολή στη σελίδα να καλέσει τις συναρτήσεις κεφαλίδας και υποσέλιδου του WordPress.

Οι λειτουργίες κεφαλίδας και υποσέλιδου παρέχουν όλα όσα χρειάζομαι για το πρότυπο του ιστότοπού μου στο WordPress. Συμπληρώνει αυτόματα το HTML, το CSS και οποιαδήποτε Javascript στην κορυφή και στο κάτω μέρος κλείνει τυχόν ετικέτες που ήταν ανοιχτές.

συμπέρασμα

Αφήστε την PHP να κάνει τη δουλειά. Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε τον κώδικα του WordPress σε καθαρό HTML, όταν μπορείτε να τον δημιουργήσετε αυτόματα από το ίδιο το WordPress.

Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι εάν αλλάξει ποτέ η διάταξη του κύριου ιστότοπου WordPress, το πρότυπο που αναδιπλώνει τον προσαρμοσμένο κώδικα PHP σας θα αντικατοπτρίζει αμέσως αυτές τις αλλαγές.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *