Συνταγές με αχλάδι

Η καλύτερη ζωή του Μπομπ Γκριν

Όταν η Oprah υπογράφει ένα πρόγραμμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχει επιτυχία. Ο Bob Greene, ένας γκουρού γυμναστικής, παρουσίασε το πρόγραμμα Best Life. Αυτό το πρόγραμμα είναι κάτι περισσότερο από ένα ολονύκτιο σχέδιο απώλειας βάρους. Η καλύτερη ζωή θα περιγραφεί όχι μόνο σε μορφή βιβλίου αλλά και στην ιστοσελίδα του.

Το σχέδιο του Μπομπ Γκριν είναι το συνολικό πακέτο. Χρειάζεται μια ολόκληρη προσέγγιση για την απώλεια βάρους, καθώς αντιμετωπίζονται όλες οι πτυχές της ζωής σας, ακόμη και οι συνήθειες. Δεν υπάρχει πρόγραμμα έξι εβδομάδων ή απώλεια βάρους σε οκτώ ημέρες, ο χρήστης θα δεσμευτεί σε τρεις φάσεις. Χωρίς σήμανση ημερών στο ημερολόγιο με αυτή τη δίαιτα. Για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες, πρέπει να αγοράσετε το βιβλίο ή μια συνδρομή στον ιστότοπο.

Στον ιστότοπο, οι συνδρομητές θα βρουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν στο Best Life. Υπάρχουν διαδικτυακές ομάδες που θα προσφέρουν υποστήριξη και συμβουλές για όλα τα είδη θεμάτων. Αναρωτιέστε για το φαγητό έξω ή τον καλύτερο τρόπο για να παραμείνετε δραστήριοι; Υπάρχει μια συζήτηση στον ιστότοπο που θα σας βοηθήσει. Επιπλέον, θα βρείτε χρήσιμες συνταγές, λίστες αγορών, προφίλ διατροφής, γεύματα και προγράμματα άσκησης.

Τι τρώτε?

Μην σχεδιάζετε να τρώτε θαμπά άγευστα τρόφιμα σε αυτή τη δίαιτα. Ρίξτε μια ματιά στις συνταγές στο Διαδίκτυο και, στη συνέχεια, απολαύστε νόστιμη σαλάτα από γκρέιπφρουτ Φλόριντα με σάντουιτς με ψητές γαρίδες ή βούτυρο ξηρών καρπών και αχλάδι. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να απολαύσετε, οι γευστικοί σας κάλυκες δοκιμάστε ένα smoothie σοκολάτας ή ζεστά δημητριακά με αμύγδαλα και βερίκοκα.

Ο Bob Green εργάστηκε επιμελώς με μεγάλους κατασκευαστές τροφίμων για να επιλέξει τα πιο θρεπτικά τρόφιμα εκεί έξω. Κοιτάξτε γύρω από το τοπικό σας σούπερ μάρκετ και μπορείτε να βρείτε προϊόντα που υποστηρίζονται από την Best Life, όπως γιαούρτι Yoplait, Flat Out wraps, ζυμαρικά Barilla ωμέγα-3 και δημητριακά πρωινού Cascadian Farm.

Χρειάζεται άσκηση;

Η άσκηση είναι το κλειδί για την αύξηση του μεταβολισμού σας. Όταν είμαστε δραστήριοι, στην πραγματικότητα αυξάνουμε τον αριθμό των θερμίδων που καίμε ενώ είμαστε σε ηρεμία. Μέχρι να γίνετε πλήρες μέλος, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία, αλλά όταν το κάνετε, υπάρχουν ασκήσεις που εξηγούνται με πλήρη λεπτομέρεια με υποστηρικτικά βίντεο. Επιπλέον, θα βρείτε το δικό σας προσωπικό αρχείο καταγραφής ασκήσεων.

Πόσο κοστίζει?

Λιγότερο από 5 $ την εβδομάδα (για 3μηνη συνδρομή).

Θετικά

Ο Bob Greene είναι μια πολύ γνωστή και αξιόπιστη αρχή για την απώλεια βάρους και την άσκηση, επομένως βάζετε τα χρήματά σας σε μια καλά ενημερωμένη περιοχή. Είναι επίσης ένα καλά ισορροπημένο πρόγραμμα.

Αρνητικά

Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες πριν από την εγγραφή και την πληρωμή των τελών.

Ας αξιολογήσουμε

Η δίαιτα του Bob Greene είχε μεγάλη επιτυχία με άτομα που είναι αφοσιωμένα στο πρόγραμμα. Αυτή είναι μια ισόβια αλλαγή και όχι απλώς κάτι που προσπαθείς για λίγο και περιμένεις θαύματα. Εάν είστε έτοιμοι να πετάξετε τις κακές συνήθειες και να αφοσιωθείτε σε αυτό το αποτελεσματικό σχέδιο, θα βρείτε επιτυχία.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *