Οφέλη από αχλάδι

Θεραπείες UTI – Κατανάλωση λαχανικών και φρούτων Θεραπεύουν τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος

Αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαν να υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν θεραπείες ουρολοίμωξης για τη θεραπεία της ουρολοίμωξης στο σπίτι τους. Γιατί;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν «Θεραπεύσεις ουρολοίμωξης» υποφέρουν συνήθως από αυτή την επίμονη λοίμωξη. Επειδή τα αντιβιοτικά δεν θεραπεύουν μόνιμα τις ουρολοιμώξεις, πολλοί άνθρωποι πρέπει να βασίζονται στην ανοσία του σώματός τους και στις φυσικές συμβουλές υγείας για την πλήρη θεραπεία μιας ουρολοίμωξης.

Ευτυχώς, η θεραπεία των ουρολοιμώξεων μπορεί να είναι εύκολη με την επιλογή του σωστού τύπου φρούτων και λαχανικών. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε ποιες τροφές πρέπει να ενσωματώσετε στη διατροφή σας για να αντιμετωπίσετε μόνιμα τη μόλυνση με φυσικό τρόπο.

Θεραπείες φρούτων και λαχανικών για λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος

Η εξάλειψη των τροφών που συμβάλλουν στις αιτίες των ουρολοιμώξεων και η συμπερίληψη των τροφίμων που ευνοούν ένα υγιές περιβάλλον για την αποφυγή και την αντιμετώπιση αυτών των λοιμώξεων είναι η καλύτερη θεραπεία. Επειδή αυτοί οι τύποι λοιμώξεων προκαλούνται από τα βακτήρια E coli, είναι σημαντικό να ξεπλύνετε τα βακτήρια, να ενισχύσετε την ανοσία του σώματός σας και την υγεία του ουροποιητικού σας συστήματος.

Εδώ είναι μερικά φρούτα και λαχανικά που πρέπει να ενσωματώσετε σήμερα.

Μια λίστα με φρούτα που πρέπει να εισάγετε αμέσως στη διατροφή σας: μήλα, αχλάδια, κράνμπερι και σταφύλια.

Μια λίστα με λαχανικά που πρέπει να εισάγετε αμέσως στη διατροφή σας: κατσαρό λάχανο, σπανάκι, πατάτες, γιαμ, κολοκυθάκια, καρότα, σκουός, κρεμμύδια, μπρόκολο, χόρτα μουστάρδας, πράσινα παντζάρια, μελιτζάνες, πράσινα φασόλια και αβοκάντο.

Να θυμάστε ότι δεν θα χρειαστεί να τρώτε αυτά τα τρόφιμα για πάντα, αλλά θα σας βοηθήσει αν τα καταναλώσετε τουλάχιστον μέχρι να μειωθούν τα συμπτώματά σας. Ωστόσο, όσο περισσότερα ενσωματώνετε στη διατροφή σας σε τακτική βάση, τόσο πιο πιθανό είναι το σώμα σας να αποτρέψει μελλοντικές λοιμώξεις.

Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη των επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων είναι να τρώτε μια δίαιτα πλούσια σε φυτικές ίνες που είναι σωστά ισορροπημένη. Συνιστούμε να τρώτε πολλά πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Όπως είδατε από τις λίστες, τα λαχανικά είναι πολύ πιο ωφέλιμα επειδή είναι λιγότερο όξινα.

Τα βότανα θεραπεύουν επίσης τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος

Τι άλλο μπορείς να κάνεις? Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν καυχηθεί ότι τα βότανα είναι η καλύτερη φυσική θεραπεία για τις ουρολοιμώξεις. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι η υγιής νεφρική λειτουργία είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος; Ένας συμπυκνωμένος χυμός μηδικής μπορεί να βελτιώσει δραματικά τη λειτουργία των νεφρών και να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τα συμπτώματά σας σε ώρες.

Η αυξημένη λειτουργία των νεφρών βοηθά στην απαλλαγή του σώματος από τις τοξίνες και αυξάνει τη ροή των ούρων. Εάν συμπεριλάβετε ταμπλέτες φρούτων με συμπυκνωμένο χυμό μηδικής, θα έχετε τα οφέλη και των δύο φυσικών θεραπειών.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *