Συνταγές με αχλάδι

Κάντε αυτό το γεμάτο ενέργεια, θεραπευτικό Smoothie φρούτων το καθημερινό σας πρωινό ρόφημα

Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης ενώ σας βοηθά να καταπολεμήσετε τις ασθένειες και να χάσετε βάρος

Όταν είχα καρκίνο, πήρα μια πολύ προσεκτικά μελετημένη απόφαση να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για τη χρήση της φυσικής θεραπείας προτού παραδοθώ στη σύγχρονη ιατρική. Αφιέρωσα πολύ χρόνο μελετώντας κινέζικα, αγιουρβεδικά, ευρωπαϊκή βοτανοθεραπεία, βοτανοθεραπεία και πολλά άλλα στυλ φυσικής θεραπείας. Τελικά αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή ενός Thompsonian Naturopathic Doctor. Ήταν η πρώτη συμβουλή που έκανε ξεκάθαρο πώς αρρώστησα και πώς θα γίνω καλά. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν «να φτιάξεις ένα smoothie φρούτων κάθε πρωί για πρωινό για όλη σου τη ζωή». Αυτό συνέβη πριν από είκοσι χρόνια και δεν έχω διαφοροποιηθεί από αυτή τη συμβουλή και αποδείχθηκε ότι ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ. Ίσως αναρωτιέστε, όπως και εγώ, “γιατί πρέπει να φτιάξω ένα smoothie φρούτων για πρωινό, τι θα μου κάνει αυτό;” Να γιατί. Στην Αμερική, ο μέσος άνθρωπος τρώει μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από όξινα τρόφιμα (κρέας, γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια κ.λπ.). Η κατανάλωση μιας δίαιτας που αποτελείται κυρίως από αυτούς τους τύπους τροφών ενθαρρύνει την ύπαρξη ενός όξινου περιβάλλοντος στο σώμα σας.

Η πλειονότητα του ph των Αμερικανών είναι περίπου 5,5, που είναι πολύ όξινο. Ένα υγιές ανθρώπινο σώμα έχει ph μεταξύ 6,5 και 7,5 ph. Το να επιτρέψετε σε αυτό το όξινο περιβάλλον να υπάρχει στο σώμα σας είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές που είναι γνωστές για την υγεία των ανθρώπων. Ένα όξινο περιβάλλον οδηγεί σε καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, ασθένειες από ιούς και μικρόβια, αρθρίτιδα, αλλεργίες, προβλήματα μεταβολισμού, αύξηση βάρους, ψυχολογικά προβλήματα, ορμονικές ανισορροπίες κ.λπ. Το smoothie φρούτων που μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω για να με βοηθήσει να καταπολεμήσω τον καρκίνο αποκλειστικά από φρούτα και μερικά φυσικά θεραπευτικά βότανα που είναι αλκαλικά (τα λαχανικά είναι επίσης αλκαλικά). Αυτό το smoothie με βοήθησε να εξουδετερώσω το όξινο περιβάλλον στο σώμα μου. Όταν άρχισα να φτιάχνω αυτό το ποτό, ήμουν άρρωστος για αρκετό καιρό. Η ενέργειά μου ήταν χαμηλή. Είχα πάρει πολλά κιλά, είχα προβλήματα πέψης, παλινδρόμηση οξέος, ένιωθα φούσκωμα, πολλά αέρια, σπαστικό έντερο, αίμα στα κόπρανα και καθόλου όρεξη. Είχα επίσης πόνους στη μέση, προβλήματα στα γόνατα και στον αστράγαλο και ακαμψία παντού. Συνοψίζοντας, ήμουν ένα σωματικό ναυάγιο, το οποίο ήταν πολύ καταθλιπτικό γιατί είχα μια μαύρη ζώνη δεύτερου βαθμού στο Kempo Karate και μόνο λίγα χρόνια πριν ήμουν σε κορυφαία φυσική κατάσταση. Έτσι, άρχισα να φτιάχνω και να πίνω, το The Morning Drink κάθε πρωί. Αμέσως μου άρεσε γιατί μπορούσα να βάλω το αγαπημένο μου φρούτο εποχής και έτσι η γεύση ήταν υπέροχη. Δεν άργησε να παρατηρήσει ότι η ενέργειά μου επανερχόταν. Τότε τα προβλήματα στο στομάχι μου άρχισαν να υποχωρούν και δεν άργησε να επανέλθει η όρεξή μου και να μειωθεί το βάρος μου. Η αλλαγή βάρους ήταν δραματική. Σε περίπου τρεις μήνες έφτασα στο βάρος μου όταν κέρδισα τη Μαύρη Ζώνη μου, εκατόν εβδομήντα λίρες. Χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτό και από τότε παραμένει το ίδιο. Αλλά, απλώς για να σας ενημερώσω. Έκανα πολλά περισσότερα από το The Morning Drink για να νικήσω τον καρκίνο που είχα.

Τα οφέλη του πρωινού ποτού Τι έφερε στο σώμα μου το πρωινό ρόφημα που ενθάρρυνε ένα φυσικό θεραπευτικό αποτέλεσμα από βότανα; Όπως συζητήσαμε στην αρχή αυτού του άρθρου, το πρωινό ρόφημα φέρνει αλκαλικά στο σώμα για να εξουδετερώσει το ph και να φέρει ισορροπία στο περιβάλλον του σώματος. Αυτό από μόνο του αυξάνει το οξυγόνο, καθαρίζει τους ιστούς και θεραπεύει τη φλεγμονή. Βοηθά επίσης στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων επειδή ο καρκίνος πεθαίνει σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει οξυγόνο. Αυτό το νέο περιβάλλον ενθαρρύνει επίσης ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό το ρόφημα έχει καθαριστικό και αποτοξινωτικό αποτέλεσμα, απομακρύνοντας τις τοξίνες που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή του ανοσοποιητικού συστήματος από το πρωταρχικό του έργο, υπερασπίζοντας τον οργανισμό. Τέλος, το Morning Drink φέρνει βιταμίνες, μέταλλα, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες σε μια πολύ εύπεπτη μορφή τροφής. Στη συνέχεια, επειδή το ρόφημα είναι φρέσκο ​​και ωμό φέρνει μαζί του πολλά ένζυμα. Τα ένζυμα είναι το μεγάλο μυστήριο της διατροφής. Χωρίς αυτά είμαστε νεκροί, δεν υπάρχει πέψη και απορρόφηση, ούτε καθάρισμα, ούτε κίνηση, ούτε σκέψεις, ούτε ενέργεια. Αυτό το ρόφημα φέρνει μαζί του μια πληθώρα ενζύμων για να ξεκινήσει η μέρα σας. Τα ένζυμα είναι το απόλυτο αντιφλεγμονώδες, ανακουφίζοντας τη φλεγμονή και επιδιορθώνοντας τον τραυματισμό. Μπορείτε να πάρετε την καλύτερη, πιο ακριβή πολυβιταμίνη στον κόσμο και δεν θα πάρετε τίποτα από αυτήν χωρίς ένζυμα. Είναι ο μεγάλος καταλύτης για το σώμα. Όπως τα μπουζί για το αυτοκίνητό σας, χωρίς αυτά δεν υπάρχει ενέργεια, τίποτα.

Οι κανόνες του πρωινού ποτού ΟΚ ας ξεκινήσουμε! Φτιάχνεται εύκολα και θα λατρέψετε αυτό το φυσικό θεραπευτικό φάρμακο. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που αναφέρονται παρακάτω, αλλά είναι εύκολο να ακολουθηθούν.Κανόνας πρώτος: Θα σας πω ακριβώς αυτό που μου είπαν. Πίνετε αυτό το ρόφημα κάθε πρωί για πρωινό για το υπόλοιπο της ζωής σας! Το πρωινό ρόφημα θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε γρήγορα το ph του σώματός σας (την όξινη αλκαλική ισορροπία). τα φρούτα και τα λαχανικά είναι αλκαλικά όλα τα άλλα είναι όξινα. Η εξισορρόπηση του ph του σώματός σας είναι ένα από τα κορυφαία κλειδιά για την υγεία και τη θεραπεία.Κανόνας δεύτερος: Αυτό είναι ένα αλκαλικό ρόφημα, μην προσθέτετε όξινα συστατικά σε αυτό. Δεν βλέπω πολλή πρωτεΐνη εκεί μέσα. μπορώ να προσθέσω λίγη σκόνη πρωτεΐνης; ΜΗΝ προσθέτετε σκόνες πρωτεΐνης ή τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνη όπως αυγά, γαλακτοκομικά, γιαούρτι ή τόφου σε αυτό το ρόφημα! Μερικά από αυτά είναι καλά για εσάς, αλλά είναι όξινα για ένα πράγμα. Για άλλον, είναι πρόβλημα για το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη σας να επεξεργάζονται τα φρούτα που χωνεύονται σε μία ώρα με πρωτεΐνη που αφομοιώνεται σε δύο έως τρεις ώρες. Αλλά μάντεψε τι; Αυτό το ρόφημα με το μείγμα φρούτων του περιέχει όλα τα βασικά δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης που ονομάζονται αμινοξέα. Έτσι, το σώμα σας μπορεί να δημιουργήσει πρωτεΐνη από αυτό το ρόφημα, εάν χρειάζεται. Για άλλη μια φορά, τα φρούτα είναι μια τροφή που δεν αναμειγνύεται με καμία άλλη τροφή.Τι γίνεται όμως με το κανονικό πρωινό μου με μπέικον, αυγά, τοστ και καφέ; Εάν έχετε μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, δείτε το άρθρο μου “Είμαι άρρωστος, πού να ξεκινήσω”. Εάν δεν έχετε κάποια απειλητική για τη ζωή σας ασθένεια, πάρτε το κανονικό πρωινό σας μία ώρα ή περισσότερο αργότερα. Αλλά μιλώντας εκ πείρας, θα άφηνα αυτά τα πράγματα και θα χρησιμοποιούσα το ποτό ως πρωινό σας ή θα είχα ένα τροποποιημένο πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκαλικά συστατικά με πολλά λαχανικά μια ώρα αργότερα. Ό,τι φάτε αργότερα θα είναι πιο εύκολο να χωνευτεί γιατί αυτό το ρόφημα είναι φορτωμένο με πεπτικά ένζυμα.Η συνταγή του πρωινού ποτού Δεκαπέντε λεπτά πριν φτιάξετε αυτό το ρόφημα, πιείτε τουλάχιστον 12 έως 16 ουγγιές νερό (το καλύτερο είναι το αποσταγμένο) για να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού αυτού του ροφήματος. Υλικά: (Φτιάξτε φρέσκο ​​κάθε μέρα και διαφοροποιήστε τις ποσότητες ανάλογα με το γούστο και την όρεξή σας)

-8 ουγγιές (συν ή πλην) καθαρό νερό (το καλύτερο είναι το αποσταγμένο) και 8 ουγγιές βιολογικό χυμό (μήλο, σταφύλι κ.λπ.) – 1 μπανάνα. -Πρέζα πιπέρι καγιέν λίγο πολύ για γεύση (φυσικό θεραπευτικό βότανο). -Ένα κομμάτι τζίντζερ μέγεθος αντίχειρα (φυσικό θεραπευτικό βότανο). -Φρέσκα φρούτα εποχής αχλάδι, σταφύλι, ροδάκινο, (βιολογικό αν μπορείτε). -Ένα τέταρτο με μισό λεμόνι, συμπεριλάβετε μια μικρή ποσότητα φλούδας αν θέλετε, πολύ καλή τόσο για το συκώτι όσο και για τη χοληδόχο κύστη. -Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας καρύδα, ελαιόλαδο ή φυστικέλαιο (ψυχρής έκθλιψης) για το δέρμα και τις αρθρώσεις σας. -Μια μπάλα σούπερ πράσινες τροφές (ανατινάξτε κάθε κύτταρο του σώματός σας με πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά οργανικές βιταμίνες και μέταλλα για να σας δώσει περισσότερη ενέργεια από ποτέ). -Βάλτε τα παραπάνω σε ένα μπλέντερ, ρευστοποιήστε και πιείτε. *Προσαρμόστε τα παραπάνω ανάλογα με το γούστο σας και την ποσότητα που φτιάχνετε.

Ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το ποτόΤι γίνεται με την περιεκτικότητα σε ζάχαρη αυτού του ποτού; Αυτά είναι ολόκληρα φρούτα που το πεπτικό σας σύστημα και το πάγκρεας πρέπει να επεξεργάζονται όπως κάθε άλλο τρόφιμο. Αυτό δεν είναι σαν να τρώτε ραφιναρισμένη ζάχαρη ή τους επεξεργασμένους χυμούς φρούτων από το μπακάλικο. Εάν είστε διαβητικός, πάρτε μια μικρή ποσότητα, παρακολουθήστε το σάκχαρό σας και χρησιμοποιήστε ανάλογα. Με κάθε τρόπο συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Έκανα έλεγχο του σακχάρου στο αίμα μου πρόσφατα και ο γιατρός παρατήρησε ότι ήταν έκπληκτος με το πόσο ισορροπημένο ήταν το σάκχαρό μου λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία μου που είναι εξήντα τέσσερα. Όπως είπα και πριν, τα τελευταία είκοσι χρόνια πίνω αυτό το ρόφημα κάθε πρωί. Τι γίνεται με αυτό το ποτό που ταΐζει την Candida μου και το κάνει χειρότερο; Αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το γαστρεντερικό σας κομμάτι. Η Candida είναι σημάδι διαρροής του εντέρου. Πάρτε λίγη εντερική χλωρίδα μέσω ενός προβιοτικού συμπληρώματος. αυτό θα σας φέρει μεγάλη ανακούφιση ενώ η γαστρεντερική σας οδός θεραπεύεται. Πάρτε τα προβιοτικά με άδειο στομάχι, όταν τρώτε, πριν πάτε για ύπνο και κάθε φορά που το σκέφτεστε μέχρι να νιώσετε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Για να μάθετε για την εντερική χλωρίδα, διαβάστε το άρθρο μου για το Acidophilus.Τα έντερά μου είναι χαλαρά μερικές φορές. αυτό το ποτό δεν θα το κάνει χειρότερο; Τα χαλαρά έντερα είναι σημάδι έλλειψης ισορροπίας στην εντερική χλωρίδα στο έντερο σας. Πάρτε μέρος αυτής της χλωρίδας μέσω ενός προβιοτικού συμπληρώματος. αυτό θα σας φέρει μεγάλη ανακούφιση ενώ η γαστρεντερική σας οδός θεραπεύεται. Πάρτε τα προβιοτικά με άδειο στομάχι, όταν τρώτε, πριν πάτε για ύπνο και κάθε φορά που το σκέφτεστε μέχρι να νιώσετε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Μπορώ να φτιάξω αυτό το ρόφημα σε μεγάλες ποσότητες εκ των προτέρων και να το αποθηκεύσω στο ψυγείο; Πρέπει να φτιάχνεται φρέσκο ​​κάθε μέρα γιατί αν το φυλάξετε για την επόμενη μέρα θα χάσετε πολλά θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να κάνετε ό,τι έκανα για να πιείτε περισσότερο από την ίδια παρτίδα ποτού αργότερα μέσα στην ημέρα. Όταν φτιάχνετε το πρωινό ρόφημα, κάντε επιπλέον για το απόγευμα. Για να αποθηκεύσετε αυτή την ποσότητα για το απόγευμα, βάλτε ένα φρεσκοκαθαρισμένο υγρό ποτήρι ή βάζο στην κατάψυξη, ώστε να είναι παγωμένο. Ρίξτε την απογευματινή ποσότητα σε αυτό το ποτήρι ή το βάζο και φυλάξτε το στο ψυγείο. Τι γίνεται με το να φτιάξεις παγωτό από το ποτό; Ναι μπορείς; το καλοκαίρι φτιάχνω άφθονο παγωτό χρησιμοποιώντας το Πρωινό Ποτό. Προσθέστε περισσότερες μπανάνες για να αλλάξετε την υφή. Μια άλλη ιδέα είναι να προσθέσετε μάνγκο καθώς θα αλλάξει και την υφή. Αλλά μην περιμένετε να είναι ακριβώς όπως το παγωτό, θα μοιάζει περισσότερο με ιταλικό πάγο, που μου αρέσει.

Σούπερ πράσινες τροφές για ενέργεια, καταπολέμηση του καρκίνου και δίαιτα: Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη θρεπτική αξία σε αυτό το ρόφημα για να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ενέργεια, να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης, να χάσετε βάρος ή να καταπολεμήσετε τον καρκίνο, προτείνω σούπερ πράσινες τροφές. Οι σούπερ πράσινες τροφές είναι ένας συνδυασμός τροφών όπως το σιταρόχορτο, το κριθαρόχορτο, η μηδική, το σπανάκι, τα μπλε πράσινα φύκια σπιρουλίνας, η χλωρέλα, τα φύκια κ.λπ. προσθέστε τα σε. Θα παρατηρήσετε, καθώς έκανα μια πολύ λεπτή δυνατή ενέργεια καθώς προσθέτετε αυτόν τον σούπερ πράσινο συνδυασμό στη διατροφή σας. Όταν είχα καρκίνο, με συμβούλεψαν να καταναλώνω όσο περισσότερο μπορούσα κάθε μέρα. Ο γιατρός είπε ότι «οι σούπερ πράσινες τροφές είναι σαν καύσιμο υψηλών οκτανίων» ότι θα φέρουν αμέσως πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, οργανικές, ολόκληρες βιταμίνες και μέταλλα τροφίμων σε κάθε κύτταρο του σώματός μου. Ο γιατρός μου είπε επίσης ότι θα προστάτευαν και θα υπερασπίζονταν όλα τα κύτταρα του σώματός μου από τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ πολεμούσα τον καρκίνο. Ακόμα και τώρα παίρνω ακόμα 2 ή περισσότερες μεζούρες ανάλογα με το πώς νιώθω εκείνη τη μέρα. Έχω πιει αυτό το πρωινό ποτό εδώ και είκοσι χρόνια. Μόλις πρόσφατα έκανα ένα τεστ που ονομάζεται “Real Age” στο διαδίκτυο. Σας προτείνω να δοκιμάσετε να κάνετε μόνοι σας αυτό το τεστ. Βάσει ερωτήσεων σχετικά με την υγεία σας που έχουν συγκεντρωθεί από γιατρούς, όπως διατροφή, άσκηση, αρτηριακή πίεση κ.λπ., σας ορίζεται μια ηλικία. Είμαι εξήντα τεσσάρων ετών η βαθμολογία μου με βάση τις απαντήσεις που έδωσα έλεγε «Ήμουν σαράντα επτά ετών». Μου πρότειναν ότι θα μου είχαν δώσει βαθμολογία 2 χρόνια νεότερη αν έπαιρνα ένα φάρμακο χωρίς συνταγή γιατρού κάθε μέρα (έγραψα πίσω και τους είπα να κρατήσουν τα 2 χρόνια τους και τα φάρμακά τους και θα διατηρήσω την υγεία μου). Δείτε την ενότητα Διατροφή του ιστότοπού μου για να μάθετε πώς να αλλάξετε τον διατροφικό τρόπο ζωής σας.

Προσοχή: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας όταν ξεκινάτε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, ειδικά εάν παίρνετε φάρμακα. Σημείωση: Θυμηθείτε όταν πρόκειται για την υγεία σας, εσείς είστε το αφεντικό, όλες οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *