Οφέλη από αχλάδι

Μια ανασκόπηση των Nopalea και TriVita από άποψη βιομηχανίας MLM

Το Nopalea, η πιο πρόσφατη προσφορά από την εταιρεία υγείας και ευεξίας TriVita, έχει εμφανιστεί ακόμα στην οθόνη του ραντάρ σας; Ως ενεργό, ακμάζον μέλος της οικιακής επιχειρηματικής κοινότητας του MLM, με ενδιαφέρει πάντα ό,τι νέο υπάρχει στον ορίζοντα του MLM. Ως πιστεύω ακράδαντα στη σημασία της συνολικής υγείας και φυσικής κατάστασης (και η γυναίκα μου είναι λίγο φανατική των συμπληρωμάτων διατροφής), η βιομηχανία υγείας και ευεξίας τραβάει την προσοχή μου ιδιαίτερα. Τούτου λεχθέντος, δεδομένου ότι αυτή είναι μια κριτική τόσο για το προϊόν όσο και για την εταιρεία, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω αμέσως τώρα, καθιστώντας σαφές ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ συνδεδεμένος με την TriVita ούτε χρησιμοποιώ κάποιο από τα προϊόντα της…τουλάχιστον όχι αυτήν τη στιγμή .

Ας ξεκινήσουμε με μια ματιά στον ίδιο τον χυμό. Αυτό είναι σωστό, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ θρεπτικό ποτό Λοιπόν, τι είναι το skinny στο Nopalea; Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, θεωρώ τον εαυτό μου (και τη σύζυγό μου Beth) αρκετά καλά προσόντα για να κάνω αυτήν την κριτική τόσο από την άποψη του κλάδου δικτυακού μάρκετινγκ όσο και από την άποψη του διατροφικού MLM λόγω της εμπειρίας και της επιτυχίας μου στον κλάδο και Η προηγούμενη εμπειρία μου με μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία και τα αξιοσημείωτα διατροφικά προϊόντα της.

Επιστροφή στον χυμό Nopalea. Από όλες τις πληροφορίες που έχω συναντήσει, η TriVita έχει σίγουρα την έρευνα για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της σχετικά με την αντιοξειδωτική διάτρηση του καρπού του κάκτου Nopal, γνωστό και ως Φραγκόσυκο Κάκτο, το κύριο συστατικό του νέου εμβληματικού προϊόντος της. Επί του παρόντος, έχουν δημοσιευθεί περισσότερες από 280 επιστημονικές εργασίες σχετικά με τα οφέλη και τις ιδιότητες του κάκτου Nopal. Με άλλα λόγια, είναι καλό πράγμα. Έτσι το προϊόν φαίνεται να έχει αξία.

Ωστόσο (πώς φαίνεται να υπάρχει πάντα ένα αλλά;), εξακολουθείτε να έχετε να κάνετε με ένα ακόμη προϊόν υγείας και ευεξίας (που παρεμπιπτόντως είναι μια φανταστική βιομηχανία) και με έναν ακόμη χυμό διατροφής με σούπερ αντιοξειδωτικά. Το πώς συμβαίνει αυτό στην πραγματική ζωή είναι, ενώ είναι υπέροχο να είσαι παθιασμένος με τα προϊόντα σου (όπως η γυναίκα μου με αυτά τα πράγματα), μην το αφήσεις να είναι το επίκεντρό σου αν επιλέξεις να κάνεις το TriVita το κύριο σου (ή ακόμη και δευτερεύουσα) οικιακή επιχείρηση MLM. Ανεξάρτητα από το προϊόν σας, θα πρέπει να προωθείτε ΕΣΕΙΣ και το Σύστημά σας, και όχι τον χυμό σας. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Ας δούμε τώρα την εταιρεία. Η Trivita είναι μια εταιρεία διατροφικών προϊόντων με έδρα το Scottsdale της Αριζόνα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το δει από δύο οπτικές γωνίες. Το ένα είναι ότι είναι πολύ θετικό να έχεις μια αξιόπιστη και μακροχρόνια εταιρεία άνω των 10 ετών με σπουδαίο ιστορικό και το άλλο είναι ότι έχει περάσει πάρα πολύ καιρό ήδη και θέλεις να ξεκινήσεις στην κορυφή μιας πολύ γρήγορης ανερχόμενη εταιρεία. Από την άποψη του κλάδου, το πρώτο είναι σίγουρα καλύτερο. Πολλές από αυτές τις νέες εταιρείες είναι εδώ σήμερα και έχουν φύγει πριν περάσουν 2 χρόνια…πιθανότατα ο χρόνος που θα χρειαστείτε (ειδικά χωρίς το σωστό σύστημα) για να φτάσετε στο μέρος όπου υπάρχει περισσότερο εισόδημα παρά έξοδο επιχείρηση. Πραγματικά θα βρωμούσε!

Παρόλο που αυτό δεν είναι αυτό που ονομάζεται “ευκαιρία στο ισόγειο”, με το νεότερο προϊόν της TriVita, το Sonoran Bloom Nopalea, μαζί με το πρόσφατα αναδιαρθρωμένο πρόγραμμα αμοιβών τους, η ευκαιρία είναι δική σας να συμμετάσχετε σε μια πολύ καλή “ανάπτυξη”. ανάβλυση.” Χρησιμοποιούν επίσης μια καινοτόμο στρατηγική μάρκετινγκ που περιλαμβάνει το μάρκετινγκ των προϊόντων τους μέσω του δικού τους ιστότοπου και ενημερωτικών τηλεοπτικών διαφημίσεων, εκτός από το συνηθισμένο δίκτυο ανεξάρτητων θυγατρικών. Προσεγγίζοντας το σχέδιο μάρκετινγκ από διαφορετική οπτική γωνία, η εταιρεία πουλά δυνητικούς πελάτες στις θυγατρικές της μέσω αυτού που έχει ονομαστεί “Πρόγραμμα Απόκτησης Μέσων” (MAP) και αποκαλούν αυτή τη μέθοδο κοινού μάρκετινγκ “Συνεργατικό Μάρκετινγκ”.

Ωστόσο (εδώ έρχεται αυτό αλλά και πάλι), υπάρχει ένα σαφές αρνητικό σε αυτόν τον τύπο συστήματος μάρκετινγκ, και αυτό είναι το κόστος. παρόλο που είναι πραγματικά φθηνό να ξεκινήσετε με την TriVita ακόμη και για όσους αντιμετωπίζουν ακραία οικονομική δυσπραγία, το πρόγραμμα μάρκετινγκ δεν είναι. Αν και φαίνεται ότι αυτό το σύστημα παρέχει μια εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους να αποκτήσουν πραγματικά προοπτικές εγγραφής καθώς και να αποκτήσουν μερικούς πελάτες, ώστε να μπορέσουν να αρχίσουν να παράγουν κάποια κέρδη, τα έξοδα είναι λίγο υπερβολικά για πάρα πολλούς ανθρώπους που μόλις ξεκινούν.

Σε τελική ανάλυση, το χαμηλό κόστος για να ξεκινήσετε σε μια οικιακή επιχείρηση MLM, μαζί με την ομορφιά της μόχλευσης, είναι αυτό που προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους σε μια επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ για αρχή. Έτσι ήταν σίγουρα για εμάς. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ εδώ: Πρώτον, άλλοι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν το κόστος του σχεδίου μάρκετινγκ (όπως το να κερδίζετε “δωρεάν” προοπτικές από το upline σας), επομένως κάντε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ έρευνα για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και το Νούμερο δύο, δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί ότι αυτό το σύστημα μάρκετινγκ παράγει πραγματικά αποτελέσματα.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Κάποιες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο “Συνεργατικού Μάρκετινγκ” της TriVita τέθηκαν υπόψη μου από έναν συνεργάτη της TriVita, και επειδή αυτό το σχέδιο μάρκετινγκ είναι ένα από τα πράγματα που είναι μοναδικό και εφιστά την προσοχή σε αυτήν την ευκαιρία MLM, το σκέφτηκα μόνο δίκαιο να προσθέσω αυτές τις πληροφορίες εδώ.

Αυτό το συνεργατικό σχέδιο μάρκετινγκ περιλαμβάνει τη δημιουργία πελατών που πληρώνουν από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και άλλες διαφημίσεις της TriVita, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να αγοραστούν από τις θυγατρικές τους με κόστος 50 $ η καθεμία, με τις θυγατρικές να μπορούν να αγοράζουν έως και 100/μήνα (τη στιγμή του παρόντος Γραφή). Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για δυνητικούς πελάτες, αλλά για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει προϊόν από την εταιρεία. Αυτό είναι κάτι πολύ μοναδικό στον κλάδο του MLM και σκέφτηκα ότι αξίζει να προσθέσω τις σωστές πληροφορίες εδώ.

Μέσα από την έρευνά μου, καταλαβαίνω ότι εκτός από την παροχή πελατών για “πώληση”, εάν κάποιος επιλέξει να ενταχθεί στην εταιρεία σε επίπεδο συνεργάτη, η Trivita δίνει στον νέο συνεργάτη έως και 25 αγοραστές πελάτες, κάτι που τους δίνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος για το κόστος της ένταξης σε επίπεδο συνεργατών.

Η υπόθεσή μου για Nopalea και TriVita από πλευράς οικιακής επιχείρησης και βιομηχανίας MLM; Αν και προσωπικά δεν είμαι υπέρμαχος του, οποιοσδήποτε μπορεί να δει από την τεκμηριωμένη μελέτη που έχει γίνει στον κάκτο Nopalea ότι το προϊόν έχει αξία. Και σίγουρα δεν μπορείτε να κατηγορήσετε μια καθιερωμένη εταιρεία διατροφής ηλικίας 10+ ετών ως απάτη, επομένως συμφωνούμε ότι είναι μια σταθερή εταιρεία και φαίνεται να λειτουργεί για να είναι ενημερωμένη και σχετική τόσο με το πρόγραμμα αμοιβών της όσο και με το μάρκετινγκ της στρατηγική. Τώρα το αν αυτά τα σημεία αξίζουν ή όχι για την περαιτέρω μελέτη σας είναι απολύτως δική σας.

Θα σας δώσω μερικές πολύτιμες πληροφορίες εδώ: ανεξάρτητα από το πόσο “υπέροχο” είναι το προϊόν ή η εταιρεία, ΠΟΤΕ δεν πρέπει να ηγηθείτε με αυτές τις πτυχές της επιχείρησής σας ως μέρος του συστήματος μάρκετινγκ. Εάν έχετε διαβάσει κάποιο από τα άρθρα μου στο παρελθόν, θα το αναγνωρίσετε ως επαναλαμβανόμενο νήμα, επειδή είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία σας. Η εξασφάλιση του καλύτερου συστήματος μάρκετινγκ και η εφαρμογή του για την οικιακή σας επιχείρηση MLM είναι το κλειδί, είτε είστε απλώς αρχάριος είτε είστε μακροπρόθεσμος στην προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησής σας για 2, 5 ή και 10 χρόνια. Επομένως, μην κάνετε απλώς την έρευνά σας για ένα προϊόν ή μια εταιρεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει το σωστό σύστημα μάρκετινγκ και θα φτάσετε στα ύψη που μόνο ονειρευόσασταν στην επιχείρησή σας.

Κρατήστε το πραγματικό και συνεχίστε να αναλαμβάνετε δράση!

“Είμαστε όλοι εδώ για κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Σταμάτα να είσαι δέσμιος του παρελθόντος σου. Γίνε ο αρχιτέκτονας του μέλλοντός σου.” – Ρόμπιν Σάρμα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *