Οφέλη από αχλάδι

Ο καρπός του ροδιού για καλύτερη υγεία της καρδιάς και των ματιών

Εάν είστε λάτρης των φρούτων με εξαιρετική γεύση που είναι καλά για εσάς που εξαλείφουν τη συμμόρφωση ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ότι τα τρόφιμα που είναι καλά για εσάς δεν έχουν καλή γεύση, τότε θα πρέπει να προσθέσετε το φρούτο Ρόδι στη διατροφή σας. Αυτό το φρούτο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που σας προσφέρουν μια ποικιλία από οφέλη για την υγεία που κυμαίνονται από την καλύτερη υγεία της καρδιάς, την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος έως την καλύτερη ανοσία και την υγεία του προστάτη. Ωστόσο, ξέρατε ότι το ρόδι κάνει καλό και στην καρδιά αλλά και στα μάτια σας; Επομένως, εδώ είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους πρέπει να συμπεριλάβετε το ρόδι στη διατροφή σας:

Υγεία των ματιών: Αυτό το φρούτο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και C και Ε. Η βιταμίνη Α είναι γνωστή ως η βιταμίνη που υποστηρίζει την υγεία της όρασης. Αυτό ισχύει από την άποψη του γεγονότος ότι μια ανεπάρκεια σε αυτή τη βιταμίνη μπορεί να προκαλέσει νυχτερινή τύφλωση. Επομένως, εάν ανησυχείτε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη νυχτερινή σας όραση, αυτή η θρεπτική ουσία μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτόν τον στόχο. Σε επιστημονικές μελέτες, η έρευνα έχει δείξει ότι η κατανάλωση βιταμίνης Β έχει μειώσει τους κινδύνους για διαταραχές της όρασης που σχετίζονται με την ηλικία, όπως η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και ο καταρράκτης.

Υγεία καρδιάς: Αυτό το φρούτο είναι πλούσιο σε Κάλιο. Το κάλιο έχει αποδειχθεί σε επιστημονικές ερευνητικές μελέτες ότι βελτιώνει την υγεία της καρδιάς. Λόγω του γεγονότος ότι το κυκλοφορικό σύστημα του σώματος είναι συνδετικό, η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας Καλίου στη διατροφή σας μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία στην καρδιά. Η αύξηση της κυκλοφορίας σε αυτό το όργανο ωφελεί επίσης τα μάτια σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια υγιής καρδιά ισοδυναμεί με ένα σωστά λειτουργικό οπτικό σύστημα. Επίσης, η βιταμίνη C υποστηρίζει τόσο την υγεία της καρδιάς όσο και την υγεία των ματιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση και υποστηρίζει επίσης την υγεία των ματιών διατηρώντας υγιή επίπεδα πίεσης στα μάτια, μειώνοντας έτσι τους κινδύνους για την οφθαλμική ασθένεια που σχετίζεται με την ηλικία, Γλαύκωμα.

Υγεία του προστάτη: Μια ερευνητική μελέτη μέτρησε τα ποσοστά αύξησης των επιπέδων PSA στους άνδρες και τις επιπτώσεις που θα είχε η κατανάλωση χυμού ροδιού σε αυτή την πτυχή της υγείας του προστάτη τους. Αυτή η μελέτη αποκάλυψε ότι η κατανάλωση χυμού ροδιού επιβράδυνε σημαντικά τον ρυθμό αύξησης των επιπέδων PSA σε άνδρες με ανθυγιεινά επίπεδα PSA στο σύστημά τους καθώς και σε εκείνους που έπασχαν από καρκίνο του προστάτη. Αυτά είναι καλά νέα για εσάς εάν ανησυχείτε για την υγεία του προστάτη σας, καθώς υπάρχει σχέση μεταξύ της μείωσης των επιπέδων του PSA και του μειωμένου κινδύνου για καρκίνο του προστάτη και των προβλημάτων που σχετίζονται με τη διεύρυνση του προστάτη.

Το ρόδι είναι ένα υγιεινό φρούτο που παρέχει μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν καλύτερη υγεία της καρδιάς, καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος και καλύτερη υγεία των ματιών επίσης. Υπάρχει σχέση μεταξύ της υγείας της καρδιάς και της υγείας των ματιών. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει ο καρπός του ροδιού αποτελείται από βιταμίνες A,B,C και E και περιέχει επίσης Κάλιο. θρεπτικά συστατικά που συνεργάζονται συλλογικά για να βελτιώσουν την υγεία τόσο των ματιών όσο και της καρδιάς. Καταναλώνοντας αυτό το φρούτο, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς σας και την υγεία των ματιών σας ταυτόχρονα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *