Οφέλη από αχλάδι

Προειδοποίηση – Μην αγοράζετε χυμό Mangosteen μέχρι να διαβάσετε αυτό το άρθρο

Ψάχνετε να αγοράσετε χυμό mangosteen; Υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού αγοράσετε ή αγοράσετε χυμό μαγγοστίνης.

1. Εύκολη ηλεκτρονική παραγγελία. Μπορείτε να αγοράσετε χυμό mangosteen online μέσω ασφαλών τοποθεσιών παραγγελιών. Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα από την άνεση της πολυθρόνας σας, μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε μια θήκη χυμού mangosteen με την πιστωτική σας κάρτα. Οι ιστότοποι παραγγελιών είναι ασφαλείς, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κλοπή ταυτότητας.

2. Παράδοση κατευθείαν στο κατώφλι σας. Μόλις γίνει η παραγγελία σας, ο χυμός mangosteen παραδίδεται κατευθείαν στην πόρτα σας από την UPS. Μην πηγαίνετε στο παντοπωλείο για να σας χαλάσουν το αυτοκίνητό σας στο πάρκινγκ. Καμία μάχη με τις ουρές στο ταμείο. Κάθε θήκη έχει τέσσερα μπουκάλια που έρχονται συσκευασμένα σε θήκη από φελιζόλ. Ο χυμός είναι επίσης διαθέσιμος σε μικρές συσκευασίες μιας ουγγιάς που είναι ιδανικές για ταξίδια ή για χρήση ως δείγματα.

3. Μην πληρώνετε λιανική όταν μπορείτε να πληρώσετε χονδρική. Οι περισσότεροι από εμάς ανήκουμε είτε στο Sam’s Club, στην Costco ή σε κάποιο παρόμοιο κλαμπ χονδρικής αγοράς. Πληρώνοντας μια μικρή συνδρομή μέλους, μπορείτε να αγοράσετε χονδρική αντί να πληρώσετε λιανικά σε άλλα καταστήματα. Πληρώνοντας τη συνδρομή των 35,00 $, μπορείτε να αγοράσετε χονδρικά και να μην χάσετε σχεδόν 14,00 $ ανά μπουκάλι. Στην πραγματικότητα, εξοικονομείτε αρκετά σε μια παραγγελία μιας υπόθεσης για να λάβετε περισσότερα από τη συνδρομή σας.

4. Μην αγοράζετε κανένα προϊόν Mangosteen που δεν περιέχει ολόκληρα φρούτα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα mangosteen στην αγορά σήμερα, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού νοκ-οφ προϊόντων. Εξετάστε προσεκτικά τις ετικέτες. Μόνο μια μάρκα είναι στην πραγματικότητα φτιαγμένη με ολόκληρα φρούτα μαγγοστίνι. Πολλά προϊόντα περιέχουν νερό που αδειάζει το χυμό και το μαγγοστίνι. Δείτε τα τρία πρώτα συστατικά στην ετικέτα.

5. Σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση χυμού Mangosteen. Πολύ λίγες επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν με 35,00 $, τα ίδια 35,00 $ που έχετε ήδη πληρώσει για τη συνδρομή σας, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε χονδρική. Μία εταιρεία πληρώνει ένα μπόνους Power Start για τις πρώτες παραγγελίες που γίνονται από νέα μέλη χονδρικής και πληρώνει μηνιαία προμήθεια που κυμαίνεται από 5% έως 10% επί του όγκου για τον οποίο είστε υπεύθυνοι. Το πρόγραμμα πληρώνει επίσης πρόσθετα μπόνους με βάση τον αριθμό των ατόμων και το ποσό που πωλείται στην επιχείρησή σας. Μια εταιρεία πληρώνει το 50% όλων των πωλήσεων προϊόντων στους διανομείς της που διαδίδουν τη λέξη του χυμού.

6. Ο χυμός Mangosteen έχει καλή γεύση. Ο χυμός Mangosteen είναι πουρές από ολόκληρο το φρούτο mangosteen, χυμός μήλου χυμός σταφύλι χυμός αχλαδιού, χυμός βατόμουρου χυμός βατόμουρου χυμός φράουλας χυμός cranberry και χυμός κερασιού Η γεύση είναι μια γλυκιά, τραγανή, νόστιμη γεύση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *