Καλλιέργεια αχλαδιών

Πώς να διατηρήσετε την υγεία σας γνωρίζοντας τον τύπο του σώματός σας

Δελεαστικές πληροφορίες σχετικά με τους σωματότυπους έχουν διοχετευτεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Τα τέσσερα θέματα που θα συζητήσουμε είναι: τι καθορίζει κάθε τύπο σώματος, ποιες τροφές λειτουργούν καλύτερα με τον καθένα από αυτούς, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την άσκηση ή άλλες θεραπευτικές τεχνικές για κάθε σωματότυπο και μερικοί υπερσύνδεσμοι σε φωτογραφίες ανθρώπων που παρουσιάζουν καλό παραδείγματα για το πώς φαίνεται ο κάθε τύπος σώματος για τη σύγκριση σας με το δικό σας.

Αρχικά, ας δώσουμε μερικές γενικές πληροφορίες για τους σωματότυπους. Οι σωματότυποι βασίζονται στα αστρονομικά σώματα στο τοπικό μας ηλιακό σύστημα, ξεκινώντας από τον Ήλιο, μετά τη Σελήνη, μετά τον Ερμή και ούτω καθεξής μέχρι τον Κρόνο. Οι άλλοι πλανήτες, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας και ο πλανητοειδής Πλούτωνας παρέχουν επιρροές μόνο στους κύριους σωματότυπους. Πλανητοειδή που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα κοντά στον Πλούτωνα πιθανότατα θα φανούν ότι έχουν επίσης επιρροές στον σωματότυπο, αλλά αυτό είναι ένα θέμα για μελλοντική διοχέτευση. Προς το παρόν, δεδομένου ότι οποιοδήποτε πλανητικό σώμα πιο μακριά από τον Κρόνο έχει μόνο μια μικρή επιρροή σε μια μειοψηφία ανθρώπων, θα επικεντρωθούμε στους κύριους σωματότυπους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δύο σωματότυπους σε συνδυασμό, που σημαίνει ότι το σώμα τους αντανακλά τα χαρακτηριστικά δύο διαφορετικών πλανητών. για παράδειγμα, Solar and Mercurial, ή Martial και Jovian. Θα πρέπει να αποφασίσετε, εκτός και αν έχετε κάποια διοχέτευση σε αυτό, ποιοι δύο πλανήτες σας επηρεάζουν και ποιος από αυτούς τους δύο είναι κυρίαρχος. Συνήθως χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά προβληματισμού αφού διαβάσετε όλο αυτό το υλικό και το επεξεργαστείτε. Έχουμε συμπεριλάβει μερικούς συνδέσμους προς εικόνες ορισμένων κλασικών παραδειγμάτων κάθε τύπου για να σας βοηθήσουμε.

Υπάρχουν λίγα άτομα που δείχνουν μόνο έναν σωματότυπο και λίγα άτομα που δείχνουν στην πραγματικότητα τρεις κύριους σωματότυπους. Εάν έχετε μόνο έναν σωματότυπο, αυτός θα είναι να διευκολύνετε ένα έργο ζωής ή κάρμα. Εάν έχετε τρία, ένα από αυτά θα έχει μικρή επιρροή, γενικά 10% ή λιγότερο.

Υπάρχουν επτά κύριοι σωματότυποι. Λιγότερο από το 10% του πληθυσμού επηρεάζεται από έναν από τους τρεις εξωτερικούς πλανήτες. Τα έχουμε παραθέσει γιατί βοηθούν στην εξήγηση της εμφάνισης και των χαρακτηριστικών ορισμένων ανθρώπων με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Ένα παράδειγμα θα ήταν ο διάσημος Ρώσος μοναχός Ρασπούτιν. Η πλουτωνική επιρροή του αποκαλύφθηκε από τα μαγευτικά μάτια του, το ψηλό μέτωπό του και το γεγονός ότι, ενώ ήταν αμφιλεγόμενο, εξακολουθούσε να διατηρεί πιστούς οπαδούς του. Θα συζητήσουμε διεξοδικά κάθε τύπο σώματος και επιρροή χρησιμοποιώντας παραδείγματα για να εξαλείψουμε τη σύγχυση.

Υπάρχουν μερικοί πολύ πρακτικοί λόγοι για να κατανοήσετε τους σωματότυπους. Κάθε ένα λειτουργεί καλύτερα με μια δίαιτα που του ταιριάζει καλά. Αυτό φαίνεται εύκολα σε ένα μεγάλο νοικοκυριό. Μπορεί να έχετε μερικούς τύπους Πολεμικών που λατρεύουν την πρωτεΐνη αναμεμειγμένη με τύπους Κρόνου που λατρεύουν μια ευρεία βιολογική διατροφή και έναν Αφροδίτης που απλώς λατρεύει τα γλυκά. Αυτό κάνει έναν ενδιαφέροντα προγραμματισμό δείπνου. Οι περισσότερες οικογένειες συμβιβάζονται καθώς προχωρούν, αλλά η κατανόηση των μοναδικών αναγκών όλων των μερών απλοποιεί τα πράγματα.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι οι άνθρωποι φαίνεται να πέφτουν σε μοτίβα που λειτουργούν για αυτούς; Μερικοί άνθρωποι πρέπει απλώς να αποφεύγουν το κρέας, προτιμώντας συχνά μια vegan διατροφή. Όταν τρώνε κρέας, φαίνεται να τους αρρωσταίνει. Άλλοι ευδοκιμούν με γάλα και κρέμα γάλακτος ή λαχταριστά επιδόρπια και γλυκά, ενώ άλλοι είναι κρεατοφάγοι, αισθάνονται αδύναμοι και εκνευρισμένοι χωρίς την τακτική κατάποση ζωικών πρωτεϊνών.

Μερικοί άνθρωποι απλώς αγαπούν να κάνουν τζόκινγκ, μπορούν να κάνουν 6-7 μίλια την ημέρα. ενώ άλλοι λαχταρούν την προπόνηση με αντιστάσεις και το μόνο πράγμα που τους ικανοποιεί είναι το κάψιμο των μυών που παίρνουν υπερβολικό σίδηρο στο γυμναστήριο. Η γνώση των τύπων του σώματός σας μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς, καθιστώντας ευκολότερο να παραμείνετε στον δρόμο προς την καλή υγεία.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την ανάγνωση αυτών των πληροφοριών.

Η όραση ενεργοποιεί το 65% των νευρώνων στον εγκέφαλό σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και προσπαθήστε να σταματήσετε να παρατηρείτε πράγματα στο περιβάλλον σας: δεν είναι δυνατό. δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για αντίληψη. Αυτός είναι ο λόγος που κλείνεις τα μάτια σου για να γευτείς ή να ακούσεις ή να αισθανθείς, επιτρέπει σε περισσότερους από τους νευρώνες σου να στραφούν σε αυτήν την αίσθηση. Επομένως, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τους υπερσυνδέσμους για να δείτε παραδείγματα σωματότυπων, ακόμα κι αν νομίζετε ότι θυμάστε πώς μοιάζουν μερικά από αυτά τα άτομα.

Λάβετε υπόψη ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν σκόπιμα τη φυσική τους εμφάνιση. Η Marilyn Monroe είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Τα μαλλιά της ήταν κοκκινωπά μέχρι που τα άσπρισε στο χαρακτηριστικό της πλατινέ ξανθό. Χρησιμοποιούσε και μακιγιάζ για να κρύψει τις φακίδες της. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο θέλαμε να προβάλλουμε πολλές εικόνες από κάθε άτομο επίσης. Παρακαλώ κοιτάξτε επίσης ολόκληρο το σώμα, και όχι μόνο το πρόσωπο.

Ο δημόσιος τομέας είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε ανθρώπους σε φυσική κατάσταση και όχι φωτογραφίες δημοσιότητας. Αγνοήστε τις περιστασιακές εξωτερικές εικόνες ανθρώπων ή πραγμάτων που συνοδεύουν τα επίκαιρα θέματα μας στα αξιοθέατα του δημόσιου τομέα. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις συζητήσεις.

Τούτου λεχθέντος, διαβάστε, κάντε κλικ και απολαύστε…

Σεληνιακό σώμα

Το σεληνιακό είναι φωτεινό. Το δέρμα είναι χλωμό ή φαίνεται φωτισμένο από μέσα. Το πρόσωπο τείνει να είναι στρογγυλό. Το σώμα είναι καμπυλωτό, αλλά όχι ψηλό. Οι περισσότεροι Σελήνιοι έχουν ύψος από μικρό έως μέσο όρο. Σκεφτείτε πόσο στρογγυλό είναι το φεγγάρι στον ουρανό. αυτό είναι το σχήμα που θα δείτε στο σεληνιακό πρόσωπο.

Οι σεληνιακούς άνδρες έχουν σχήμα αχλαδιού. Είναι πιο στρογγυλεμένα γύρω από τους γοφούς και πιο στενά γύρω από το στήθος από το μέσο όρο. Τα πόδια τους αναπτύσσονται πιο εύκολα από το πάνω μέρος του σώματός τους και μπορούν να διαπρέψουν στην ποδηλασία, το τρέξιμο ή το ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ένα άθλημα που απαιτεί πολλή δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος, όπως το μπέιζμπολ. Ωστόσο, το Lunar είναι τόσο επίμονο που θα τα βρείτε σε όλο τον αθλητικό κόσμο. Κατά ειρωνικό τρόπο, πολλοί Σεληνιώτες απολαμβάνουν το γκολφ και το μπόουλινγκ, για παράδειγμα, και διαπρέπουν ως επί το πλείστον στη στρατηγική παρά στη δύναμη.

Η σεληνιακή γυναίκα θεωρείται συχνά ως το πρότυπο των κλασικών φαντασιώσεων της συζύγου και της μητέρας: χαριτωμένη και με καμπύλες, με εξαιρετικές μαγειρικές και μαγειρικές δεξιότητες, υπάκουη, συναισθηματική φροντίδα και εξαιρετική με τα παιδιά. Μεγάλο μέρος αυτής της φήμης πηγαίνει πίσω στους προηγούμενους αιώνες, όταν οι γυναίκες-εξυπηρετητές θεωρούσαν συχνά τα σεληνιακά σώματα για να είναι πιο οξυδερκή και επίμονα συναισθηματικά, καθώς και κλασικά ελκυστικά για να έχουν πολλές επιλογές ζευγαρώματος. Τώρα, αν και μερικές γυναίκες γεννιούνται σε σεληνιακό σωματότυπο επειδή σχεδιάζουν να έχουν ζωές που ταιριάζουν με το στερεότυπο, άλλες μπορεί να εκπλήξουν τους πιθανούς εραστές έχοντας μόνο μερικά από αυτά τα ενδιαφέροντα, τα χαρακτηριστικά ή τις δεξιότητες.

Οι σεληνιακούς άντρες τείνουν να παθαίνουν μπυραρία καθώς μεγαλώνουν. Οι σεληνιακές γυναίκες απλώς βλέπουν τη μέση τους να διευρύνεται αργά με την πάροδο του χρόνου. Το κλασικό καρτούν Betty Boop είναι ένα κλασικό σεληνιακό γυναικείο σωματότυπο, μικροκαμωμένο και με καμπύλες. Ο Wimpy από τα κινούμενα σχέδια του Popeye είναι ανδρικός σεληνιακός τύπος.

Οι Σελήνες μπορεί να είναι αφελείς και να πληγώνονται ή να χειραγωγούνται εύκολα όταν είναι νέοι. Πρέπει να ασκήσουν την εγγενή τους ικανότητα να βλέπουν καθαρά την καρδιά ενός θέματος. Εάν δεν αναπτύξουν τις αντιληπτικές τους δεξιότητες, οι Σεληνιώτες τείνουν να γίνονται είτε κυνικοί είτε καταθλιπτικοί και αποτραβηγμένοι καθώς μεγαλώνουν.

Οι Σελήνες έχουν ευαίσθητα πρόσωπα καθώς και ευαίσθητα εσωτερικά όργανα. ιδιαίτερα το ήπαρ, τα νεφρά και τα έντερα.

Διατροφικές προτιμήσεις

Οι Σεληνιώτες αγαπούν τα γαλακτοκομικά προϊόντα από οποιαδήποτε ζωική πηγή. Τους αρέσουν τόσο πολύ τα γαλακτοκομικά προϊόντα, που μπορούν να εκτρέφουν κατσίκες, γιακ, πρόβατα ή αγελάδες για να απολαύσουν τα πιο φρέσκα διαθέσιμα γαλακτοκομικά προϊόντα. Εάν έχουν άλλη επιρροή σωματότυπου που τους επηρεάζει. αν είναι μέρος Solar π.χ. Μπορεί να πίνουν γάλα σόγιας για να ανακουφίσουν την αλλεργία τους στα ζωικά γάλατα, αλλά λαχταρούν αυτή την υφή του γάλακτος. Αυτό περιλαμβάνει τυριά, γιαούρτια, πουτίγκες ή παγωτό ανάλογα με το άτομο.

Οι Σελήνιοι επίσης συνήθως έλκονται από τα κρεμμύδια και το σκόρδο για να βοηθήσουν στον καθαρισμό του πεπτικού τους συστήματος. Θέλουν αλμυρό, χορταστικό φαγητό που κολλάει στα πλευρά, όπως λαχανικά ρίζας και ξηρούς καρπούς. Προτιμώνται τα φαγητά άνεσης και όχι τα πραγματικά εξωτικά φαγητά, η απλή μπύρα ή το κρασί παρά τα φανταχτερά ανάμεικτα ποτά ή λικέρ. Και ναι, οι Σεληνιώτες απολαμβάνουν αλκοολούχα ποτά, ειδικά μπύρες ή αλκοολούχα ποτά με βάση τα δημητριακά.

Τα σεληνιακά είναι ο πιο συμβατός σωματότυπος με την κατανάλωση δημητριακών. Οι Σεληνιώτες επινόησαν τα ψωμιά και τα ζυμαρικά και, στην πραγματικότητα, την καλλιέργεια σιτηρών ως τροφή. Όποιος έχει απολαύσει ποτέ ένα φρέσκο ​​ψημένο ψωμί ή ένα μπολ με μακαρόνια έχει να ευχαριστήσει τους Lunars.

Θεραπευτικές προτάσεις

Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε το βάρος σας ισορροπημένο είναι να μειώσετε τις μερίδες πυκνών τροφών και αλκοόλ και να αυξήσετε την κατανάλωση ελαφρύτερων τροφών. Το υπερβολικό βάρος και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι μεγάλα ζητήματα για τους Σεληνιακούς. Πρέπει να τρώνε τροφές που βοηθούν την πέψη και να τρώνε αργά. Πίνετε μέτρια ή αν δεν μπορείτε, λάβετε υποστήριξη για να σταματήσετε εντελώς την κατανάλωση αλκοόλ. Οι σεληνιακές επιδράσεις στην πραγματικότητα υφίστανται ελάχιστες έως καθόλου αρνητικές παρενέργειες από την κατανάλωση καφέ και τσαγιού, επομένως αυτά μπορεί να είναι αποδεκτά υποκατάστατα του αλκοόλ.

Η φιλελεύθερη κατανάλωση λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως και γαλακτοκομικών προϊόντων χωρίς λιπαρά θα αντισταθμίσει την επιθυμία για τόσες πολλές πυκνότερες τροφές Τα σεληνιακά σώματα φαίνεται να αφομοιώνουν καλύτερα τα πουλερικά, τα πουλιά θηραμάτων, τα ψάρια, το κουνέλι και τα αυγά από τα κρέατα από μεγαλύτερα ζώα. Αντί να προσπαθείτε να στερηθείτε τον εαυτό σας, τρώτε περισσότερα από τα ελαφρύτερα τρόφιμα που σας αρέσουν πριν καταναλώσετε τα πιο βαριά.

Οι Σεληνιώτες επωφελούνται από ωραίες βόλτες με τον σκύλο, τάι τσι ή ήπια γιόγκα και διαλογισμό, παρά από ακραίες μορφές άσκησης. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί για τη διατήρηση της σεληνιακής φόρμας.

Παραδείγματα: Όλα τα άτομα παρακάτω είναι κυρίως Σεληνιακά, εάν έχουν μικρή επιρροή, αυτή παρατίθεται σε παρένθεση

Kelly Ripa (Σεληνιακή/Ηλιακή)

http://images.google.com/images?hl=el&q=kelly+Ripa&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Ρέιτσελ Ρέι (Σεληνιακή/Αφροδίτη)

http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=el&c2coff=1&q=Rachel+Ray

Britney Spears (Σεληνιακός/Πολεμικός)

http://images.google.com/images?hl=el&q=britney+spears&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Ίνγκριντ Μπέργκμαν (Σεληνιακή/Πλουτώνια)

http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=el&c2coff=1&q=Ingrid+bergman

Donna Reed (Σεληνιακός/Ποσειδώνιος)

http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=el&c2coff=1&q=Donna+Reed

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *