Συνταγές με αχλάδι

Συνταγές Webkinz – Κολοκύθες

Αν είστε σαν εμένα και σας αρέσει να κάνετε Webkinz Gardening πότε πότε, πιθανότατα θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας πολλά φρέσκα τρόφιμα στη φάρμα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι είχαμε πάνω από 25 κολοκύθες για συγκομιδή ταυτόχρονα. Θέλετε λοιπόν να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με τόνους κολοκύθες; Γιατί μπορείτε να φτιάξετε τόνους συνταγών Webkinz φυσικά!

Η πρώτη συνταγή κολοκύθας που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το Freaky Flan. Είναι συνταγή για σόμπα και ως συνήθως, οποιαδήποτε συνταγή για σόμπα μπορεί να γίνει και σε σχάρα ή σε καζάνι.

Συστατικά Freaky Flan:

  • Κολοκύθι
  • Λεμονόπιτα μαρέγκας
  • Αχλάδι

Πραγματικά δεν θα πίστευα ότι θα υπήρχε κολοκύθα στο φλάν, αλλά υποθέτω ότι αυτό είναι που το κάνει φρικτό.

Μια άλλη υπέροχη συνταγή Webkinz που μπορείτε να φτιάξετε με κολοκύθες είναι ένα Galactic Gumball. Το Galactic Gumball είναι ένα είδος λιχουδιάς σε σχήμα πλανήτη που σερβίρεται με ένα μπολ. Είναι επίσης συνταγή για τη σόμπα

Συστατικά Galactic Gumball:

  • Κολοκύθι
  • Πορτοκάλι
  • Μέλι

Όταν ένα από τα κατοικίδιά σας στο Webkinz τρώει αυτή τη συνταγή Webkinz, συνήθως θα πει ότι το Galactic Gumball έχει γεύση από αυτόν τον κόσμο.

Αφού φτιάξετε μερικά Freaky Flans και μερικά Galactic Gumballs, η προσφορά κολοκύθας σας μπορεί να μειώνεται. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε πάντα να φτιάξετε αυτές τις συνταγές από κολοκύθες που αγοράσατε στο W. Shop. Η τελευταία συνταγή που σχετίζεται με την κολοκύθα ονομάζεται Punchy Nutkins.

Δεν ξέρω πραγματικά τι υποτίθεται ότι είναι αυτά τα Punchy Nutkins. Υποθέτω ότι είναι κάποιο είδος κολλώδους σνακ. Μοιάζουν με μικρά κόκκινα γάντια του μποξ και έρχονται σε μια τσάντα. Και δεν ξέρω από πού προήλθε η τσάντα, αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας του Webkinz Recipes.

Υλικά Punchy Nutkins:

  • Κολοκύθι
  • Φιστίκια
  • Φρουτ παντς

Απλώς χτυπήστε τα μαζί στη σόμπα, τη σχάρα ή το καζάνι και θα έχετε μερικά Punchy Nutkins.

Το να ταΐζετε τα κατοικίδια Webkinz με απλές κολοκύθες είναι πολύ βαρετό. Γιατί να μην κάνετε την ώρα του δείπνου πιο συναρπαστική γι ‘αυτούς και να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις συνταγές Webkinz για κολοκύθες.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *