Οφέλη από αχλάδι

Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία του Limu Moui και του Fucoidan

Για αιώνες, οι ιθαγενείς της Τόνγκα κατανάλωσαν ένα καφέ φύκι που ονομάζεται limu moui. Ήταν βραβευμένο για τις θεραπευτικές και αποκαταστατικές του ιδιότητες. Τώρα, η επιστημονική έρευνα έχει πιάσει τους Τόνγκας καθώς τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στα φύκια έχουν αρχίσει να απομονώνονται και να μελετώνται.

Ένα βασικό συστατικό του limu moui είναι το fucoidan. Το Fucoidan είναι ένας θειικός πολυσακχαρίτης, ένας τύπος σύνθετου υδατάνθρακα, που εμφανίζεται φυσικά στα κυτταρικά τοιχώματα ορισμένων τύπων φυκιών. Δεν εμφανίζεται σε κανένα φυτό με βάση το έδαφος. Το Limu moui είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές του. Το Fucoidan έχει δοκιμαστεί σε περισσότερες από 700 επιστημονικές μελέτες και έχει αποδειχθεί ότι έχει ισχυρά αντικαρκινικά αποτελέσματα, αναστέλλοντας την ανάπτυξη και τη μετάσταση του όγκου και προκαλώντας τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων σε ορισμένες περιπτώσεις. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει ανοσο-υποστηρικτικά αποτελέσματα.

Οι χρήστες του fucoidan με τη μορφή του ροφήματος Original Limu ανέφεραν βελτίωση στα επίπεδα σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα τους, περισσότερη ενέργεια και καλύτερο ύπνο, βελτιωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων και βελτιωμένη γαστρεντερική λειτουργία.

Πώς εκμεταλλεύεται η The Limu Company τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία του fucoidan;

Η εταιρεία Limu χρησιμοποιεί μια διαδικασία εκχύλισης χωρίς χημικά που αναπτύχθηκε από μια ομάδα επιστημόνων για πάνω από 15 χρόνια. Αρχικά, τα φύκια συλλέγονται με το χέρι από τα νερά στα ανοικτά των ακτών της Τόνγκα, τα οποία είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και άλλους ρύπους. Δεν επιτρέπονται καν μηχανοκίνητα σκάφη στην περιοχή. Τα φύκια που συγκομίζονται καταψύχονται αμέσως για να διατηρηθούν τα θρεπτικά συστατικά τους, και στη συνέχεια υποβάλλεται σε διαδικασία εκχύλισης χωρίς χημικά, η οποία αφήνει τα πολλά θρεπτικά συστατικά ανέπαφα και εξαιρετικά βιοδιαθέσιμα. Στη συνέχεια, το limu αναμειγνύεται με παπάγια, μάνγκο, αχλάδι και μήλο για να παραχθεί ένα φυσικά νόστιμο ρόφημα χωρίς ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά. Συσκευάζεται σε αποστειρωμένα γυάλινα μπουκάλια και αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, το προϊόν ελέγχεται για να διασφαλιστεί ότι είναι απαλλαγμένο από ρύπους και αναλύεται για θρεπτικό περιεχόμενο.

Το πρωτότυπο Limu είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά και έχει τη γεύση τροπικής γροθιάς. Δύο έως τέσσερις ουγγιές την ημέρα είναι η συνιστώμενη ποσότητα που θα σας βοηθήσει να αποκομίσετε εκπληκτικά οφέλη για την υγεία.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *