Οφέλη από αχλάδι

Χάστε βάρος με Neopuntia – 100% φυσικός αναστολέας λίπους

Σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι χάνουν βάρος αξιοποιώντας τη δύναμη των φυσικών βοτάνων και των συμπληρωμάτων. Το Neopuntia είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που λειτουργεί μειώνοντας την απορρόφηση λίπους στον οργανισμό. Είναι ένα φυσικό συνδετικό λίπους, η πράσινη εναλλακτική της χιτοζάνης και ο πρώτος ιατρικά αποτελεσματικός αναστολέας φυτικού λίπους. Ο αποκλεισμός λίπους ή η δέσμευση λίπους είναι μια ασφαλής μέθοδος για την απομάκρυνση του λίπους από το σώμα πριν από την πέψη.

Αυτό το συμπλήρωμα λαμβάνεται σε συνδυασμό με κάθε γεύμα. Δεσμεύεται με τα λίπη στο στομάχι, εμποδίζοντας έτσι την πέψη και την απορρόφησή τους. Τα μη απορροφημένα λίπη ταξιδεύουν στη συνέχεια μέσω του πεπτικού συστήματος και απεκκρίνονται φυσικά με άλλες ίνες που περιέχονται στα λαχανικά, τα φρούτα, τα δημητριακά κ.λπ.

Αυτός είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος που μπορεί να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Το Neopuntia μπορεί να μειώσει τη διατροφική σας πρόσληψη λίπους έως και 30%. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους με ασφάλεια, χωρίς να λιμοκτονείτε.

Αυτός ο 100% αναστολέας πράσινου λίπους είναι κατασκευασμένος από αφυδατωμένα φύλλα κάκτου που ονομάζονται Φραγκόσυκο (Opuntia ficus-indica). Το φραγκόσυκο είναι ένα λαχανικό καθημερινής κατανάλωσης, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα εκχύλισμα από τα φύλλα αυτού του κάκτου έχει αξιοσημείωτες λιπόφιλες ιδιότητες. Με απλά λόγια, έλκεται φυσικά από τα λίπη.

Ενώ το νούμερο ένα χαρακτηριστικό του Neopuntia είναι η ικανότητά του να μπλοκάρει το λίπος, οι τελευταίες μελέτες αποκάλυψαν ότι προσφέρει και άλλα οφέλη για την υγεία, όπως εξισορρόπηση των επιπέδων χοληστερόλης, μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και μείωση της πιθανότητας καρδιαγγειακών παθήσεων. Επειδή είναι 100% φυσικό και βιολογικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Δεν περιλαμβάνει καμία ζωική ουσία και είναι εγκεκριμένο από την Vegetarian Society, επομένως είναι ιδανικό για χορτοφάγους και όσους είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες.

Το Neopuntia είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και κατασκευάζεται από την BioSerae Laboratories στη Γαλλία και είναι διαθέσιμο στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής εδώ και αρκετά χρόνια. Αν και είναι κάπως νέο στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ήδη το νούμερο ένα λιποδετικό στην Ευρώπη. Παρόλο που δεν είναι κάποιο μαγικό συστατικό που είναι η λύση για την απώλεια βάρους, μπορεί, ωστόσο, να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την υποστήριξη οποιουδήποτε σοβαρού προγράμματος διαχείρισης βάρους.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *