Συνταγές με αχλάδι

Χυμός δαμάσκηνου για τη δυσκοιλιότητα – Μπορείτε να τον κάνετε να έχει υπέροχη γεύση!

Τα παιδιά βρίσκουν συχνά τη γεύση του χυμού δαμάσκηνου δυσάρεστη και τα αναστέλλει να τον πιουν. Δεν συνιστάται ούτε η χορήγηση χυμού δαμάσκηνου σε παιδιά κάτω των 4 μηνών.

Πολλοί άνθρωποι προτείνουν να πίνετε 2 λίτρα αλκαλικού νερού και πολλά φρούτα και λαχανικά ή ακόμα και αφεψήματα από βότανα.

Ας δούμε γιατί ο χυμός δαμάσκηνου για τη δυσκοιλιότητα είναι τόσο σημαντικός και γιατί υποτίθεται ότι βοηθά.

Πρώτα από όλα τα δαμάσκηνα είναι ένα ήπιο διεγερτικό. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα στο παχύ έντερο. Ο χυμός δαμάσκηνου περιέχει διυδροφαινυλισατίνη και 6% διαιτητικές ίνες που προκαλούν την κίνηση του εντέρου. Υποστηρίζεται ότι όλοι προσπαθούν να πιουν ένα ποτήρι πριν πάνε για ύπνο και ξανά όταν ξυπνήσουν για να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα άλλο ποτήρι

Αυτή είναι μια νόστιμη συνταγή για χυμό δαμάσκηνου

Για να αντιμετωπίσουμε τη δυσκοιλιότητα σε αυτόν τον χυμό, αλλά θα πίνουμε πολύ νωρίτερα ένα πολύ ωραίο ποτό, έχουμε παράσχει μια εκπληκτική συνταγή για ένα ποτό φρούτων που περιλαμβάνει δαμάσκηνα, αχλάδια και μήλα που μπορεί να βοηθήσουν να βελτιωθούν τα πράγματα.

Πάρτε ένα μεγάλο μήλο και ξεφορτωθείτε τους σπόρους. Το μηλικό οξύ στα πράσινα μήλα θα βοηθήσει στη διάσπαση των λιπών ιστών μέσω των εντέρων, της χοληδόχου κύστης και του ήπατος. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που θα βοηθήσουν επίσης.

Πάρτε ένα άφθονο αχλάδι και ανακατέψτε το χωρίς το κουκούτσι και για επιπλέον φυτικές ίνες μπορείτε να το αφήσετε στη φλούδα. Τα αχλάδια είναι μια θαυμάσια πηγή φυτικών ινών και είναι γεμάτα μέταλλα και βιταμίνες που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεφρών και του παχέος εντέρου. Τα αχλάδια βοηθούν επίσης στην αναγέννηση των κυττάρων του αίματος.

Πάρτε μισό φλιτζάνι χυμό και προσθέστε το στο μπλέντερ. Εκτός από την καθαρτική δράση των δαμάσκηνων, είναι πλούσια σε σίδηρο και είναι εξαιρετικά για άτομα που μπορεί να υποφέρουν από αναιμία. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο. Αυτό θα διαρκέσει μόνο για περίπου 12 ώρες, οπότε πιείτε και απολαύστε γιατί χυμό δαμάσκηνου για τη δυσκοιλιότητα ποτέ δεν είχε τόσο καλή γεύση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *