Οφέλη από αχλάδι

Χυμός μήλου

Πόσες φορές έχετε ακούσει κάποιον να λέει – “Ένα μήλο την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά”;

Αυτό όμως που μάλλον δεν ξέρατε είναι ότι αυτή η δήλωση έχει πολλή αλήθεια!

Είναι γνωστό και διαδεδομένο ότι τα φρούτα όπως τα μήλα είναι πολύ καλά για την υγεία καθώς παρέχουν βασική διατροφή στον οργανισμό. Ωστόσο, έρευνες σε διάφορα επίπεδα αποδεικνύουν ότι τόσο ο χυμός μήλου όσο και ο χυμός μήλου είναι εξαιρετικά θρεπτικά στοιχεία που πρέπει να γίνουν μέρος της διατροφής μας για να παραμείνουμε υγιείς και χαρούμενοι.

Τι είναι ο χυμός μήλου;

Ο χυμός μήλου είναι ένας δημοφιλής χυμός φρούτων που εξάγεται με σύνθλιψη μήλων. Δεδομένου ότι τα μήλα θρυμματίζονται σε μεγάλες μηχανές, ο χυμός μήλου συνήθως κατασκευάζεται στο εμπόριο και συσκευάζεται καλά σε μεγάλα μπουκάλια και κουτιά.

Ο χυμός μήλου είναι ωφέλιμος τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες για περισσότερους από έναν λόγους –

  1. Ο χυμός μήλου περιέχει πολύ χρήσιμα μέταλλα που προάγουν υγιή και δυνατά οστά.
  2. Έχει βρεθεί ότι είναι χρήσιμο στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων.
  3. Πλούσια πηγή βιταμίνης C, ο χυμός μήλου παρέχει στον οργανισμό αντιοξειδωτικά οφέλη που βοηθούν στην αναστροφή της κυτταρικής βλάβης.
  4. Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι ο χυμός μήλου μπορεί να συμπληρώσει τον οργανισμό στην περίπτωση της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Συνιστάται η προώθηση της συνήθειας της κατανάλωσης χυμού μήλου από μικρή ηλικία στα παιδιά. Κάτι τέτοιο θα προάγει την καλή υγεία από νεαρή ηλικία και θα τους πείσει να πίνουν υγιεινά καλύτερα από τα αναψυκτικά και άλλα αεριούχα ποτά.Το Zoe είναι φτιαγμένο με βιολογικά μήλα Κολοράντο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *