Οφέλη από αχλάδι

Όλα για τα Χρωστικά Σπόρων – Γιατί να Χρωματίσετε τον Σπόρο σας;

Με διάφορες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας των σπόρων, η συζήτηση για τις χρωστικές των σπόρων είναι αναπόφευκτη. Αυτή η αγορά αναμένεται να σημειώσει πρωτοφανή κάθετη ανάπτυξη κατά την προβλεπόμενη περίοδο 2017-2022. Οι υποστηρικτικές ρυθμιστικές δομές στον τομέα των επεξεργασιών σπόρων και, επομένως, των χρωστικών επεξεργασίας σπόρων είναι επίσης πιθανό να διευκολύνουν την ανάπτυξη σε αυτό το τμήμα. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα αυξάνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων τους για να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Κατανοώντας την πιθανή αύξηση στην αγορά χρωστικών επικαλύψεων σπόρων το 2012, η ​​BASF εξαγόρασε την Becker Underwood. Αυτή η εξαγορά βοήθησε τη BASF να εκμεταλλευτεί διάφορες ευκαιρίες επεξεργασίας σπόρων. Τα τελευταία χρόνια, η Incotec ήταν ο πιο ενεργός παίκτης στην αγορά χρωστικών σπόρων.

Κανονισμοί για την αγορά

Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) καθιστά υποχρεωτικό σύμφωνα με την 40 CFR §153.155 ότι τα φυτοφάρμακα που προορίζονται για χρήση στην επεξεργασία σπόρων πρέπει να περιέχουν χρωστική εγκεκριμένη από την EPA για να προσδώσουν ένα αφύσικο χρώμα στους σπόρους, εκτός εάν έχουν καθοριστεί κατάλληλες ανοχές ή άλλες αποστάσεις Ομοσπονδιακός νόμος για τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα καλλυντικά για τα υπολείμματα του φυτοφαρμάκου. Οι χρωστικές που έχουν εγκριθεί από το EPA αναφέρονται ως αδρανή συστατικά κάτω από 40 CFR §180.910-§180.960. Η αγορά που προορίζεται για εμπορική χρήση θα πρέπει, επομένως, να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς αδρανών συστατικών της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) και την Ευρωπαϊκή Καταχώριση, Αξιολόγηση, Εξουσιοδότηση και Περιορισμός Χημικών Προϊόντων (REACH).

Seed Colorant – Market Dynamics

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη σημασία της χρήσης χρωστικών σπόρων στη γεωργία, η αγορά έχει τεράστιες δυνατότητες για το μέλλον. Η υποστήριξη για τεράστια ανάπτυξη της αγοράς τροφοδοτείται από παράγοντες, όπως η υποστηρικτική ρυθμιστική δομή, η αυξανόμενη ζήτηση για αγορά επεξεργασίας σπόρων, η διαφοροποίηση της επωνυμίας και η υψηλή υιοθέτηση υβριδικών σπόρων και γενετικά τροποποιημένων σπόρων. Ενώ η αγορά χρωστικών σπόρων έχει υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης, το υψηλό κόστος που σχετίζεται με χρωματισμένους ή επεξεργασμένους σπόρους εμποδίζει την ανάπτυξη της αγοράς. Η ταχεία πρόοδος στις τεχνολογίες επικάλυψης σπόρων και οι αυξανόμενες ευκαιρίες στη χρήση χρωστικών σπόρων σε δημητριακά και δημητριακά αναμένεται να καλύψουν τις μελλοντικές ευκαιρίες ανάπτυξης της αγοράς χρωστικών επικαλύψεων σπόρων.

Οι χρωστικές των σπόρων θα είναι το μέλλον της επεξεργασίας σπόρων;

Σύμφωνα με εταιρεία ερευνών αγοράς, τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς αποτιμήθηκαν σε 206,20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2016 και προβλέπεται να φτάσουν τα 484,01 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2022, με CAGR 15,44% κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Τα στοιχεία απεικονίζουν ξεκάθαρα την ταχεία ανάπτυξη που πιθανόν να σημειωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Σύμφωνα με ανάλυση, η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη καταλαμβάνουν το πλειοψηφικό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς χρωστικών σπόρων. Οι αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Βραζιλία, η Κίνα και η Ινδία αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη, λόγω της ζήτησης για αυξημένη γεωργική παραγωγή.

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές διαφόρων εταιρειών σπόρων και χημικών προϊόντων, όπως η Bayer, η Milliken Chemicals, κ.λπ., με διάφορες εταιρείες τεχνολογίας βελτίωσης σπόρων και εμβολιασμών, είναι πιθανό να επιφέρουν περαιτέρω δυναμισμό στην αγορά. Η κίνηση τους βοηθά να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους, εκτός από τη δημιουργία αξίας για την κοινωνία που αποδεικνύεται από την έντονη προσπάθειά τους στην έρευνα της τεχνολογίας σπόρων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *