Συνταγές με αχλάδι

Easy Entertaining – Frugal Holiday Entertaining

Μια πτυχή που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τη διασκέδαση είναι το οικονομικό κόστος. Αν δεν είστε προσεκτικοί, τα έξοδα μπορεί να αθροιστούν, ωθώντας σας πάνω από τον προϋπολογισμό όταν τροφοδοτείτε ένα πλήθος. Ακολουθήστε αυτές τις εύκολες συμβουλές για να διατηρήσετε τις διακοπές σας αξέχαστες και φιλικές προς τον προϋπολογισμό!

1. Μην ανησυχείτε για τη διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού. Εστιάστε την εορταστική διακόσμηση στο δωμάτιο όπου διασκεδάζετε. Επικεντρωθείτε στο φαγητό και στο τραπέζι εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό.

2. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε. Ξαναβάλτε τα αντικείμενα που έχετε ήδη στη διάθεσή σας αντί να αγοράσετε νέα. Συλλέξτε μόνοι σας κλαδιά και κουκουνάρια και χρησιμοποιήστε τα για διακόσμηση αντί να τα αγοράσετε.

3. Όταν επιλέγετε ένα μενού, κάντε επιλογές με γνώμονα τον προϋπολογισμό. Για παράδειγμα, ένα όρθιο ψητό με ραβδώσεις είναι μια όμορφη πρόταση, αλλά θα ανεβάσει τον προϋπολογισμό σας. Οικοδεσπότης α Buon Natale θέμα, ένα “Italian Inspired Christmas” και ετοιμάστε δύο νόστιμα, αλλά φθηνά κύρια πιάτα ζυμαρικών μαζί με σαλάτες και ένα καρβέλι foccacia. Επιλέξτε συνταγές που απαιτούν συστατικά με χαμηλότερο κόστος.

4. Εάν φιλοξενείτε μια μεγάλη συγκέντρωση, τα καταστήματα αποθήκης μπορούν να σας εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Χρησιμοποιήστε μια λίστα αγορών όταν ψωνίζετε είδη παντοπωλείου και μην ξεφεύγετε από τη λίστα σας ακόμα κι αν το κατάστημα φέρει ακαταμάχητα νέα αντικείμενα που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Μείνετε στη λίστα σας και θα τηρήσετε τον προϋπολογισμό σας.

5. Η συμπλήρωση του μενού σας με προϊόντα που αγοράσατε είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, αλλά να γνωρίζετε ότι μπορεί να αυξήσει σημαντικά το συνολικό σας κόστος. Το να ετοιμάζετε μόνοι σας όλο το φαγητό ή να λαμβάνετε τους επισκέπτες με την προσφορά τους να φέρουν ένα πιάτο είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν διασκεδάζετε.

6. Εάν σερβίρετε αλκοόλ, παραλείψτε τα ανάμεικτα ποτά και σερβίρετε κρασί ή/και μπύρα μαζί με άλλες μη αλκοολούχες επιλογές. Ή αν θέλετε να σερβίρετε ένα κοκτέιλ, φτιάξτε ένα “Κοκτέιλ της βραδιάς” και σερβίρετέ το σε κανάτα ή μπολ, αντί να έχετε ένα ανοιχτό μπαρ.

7. Παραλείψτε τα αναλώσιμα είδη πάρτι και χρησιμοποιήστε πιάτα και κομμάτια σερβιρίσματος που έχετε ήδη για το στήσιμο του τραπεζιού σας. Το πλύσιμο ενός πλήρους φορτίου πιάτων στο πλυντήριο πιάτων σας εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια από το πλύσιμο στο χέρι και είναι λιγότερη δουλειά για εσάς!

8. Για ένα κεντρικό κομμάτι, σκεφτείτε τα φρούτα και τα λαχανικά και όχι τα λουλούδια. Για την Ημέρα των Ευχαριστιών, χρησιμοποιήστε ένα δίσκο σερβιρίσματος και γεμίστε τον με σκουός, μίνι κολοκύθες, μήλα, αχλάδια, ξηρούς καρπούς για ένα ελκυστικό κεντρικό κομμάτι. Χρησιμοποιήστε ένα ασημένιο μπολ με ρόδια, μήλα ή εσπεριδοειδή με γαρύφαλλο για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να φάτε τα περισσότερα από τα είδη μετά το τέλος της γιορτινής σας συγκέντρωσης.

Κάντε μερικά πράγματα και κάντε τα καλά. Εάν επικεντρώσετε τις προσπάθειες και τον προϋπολογισμό σας έχοντας αυτό κατά νου, θα διασκεδάσετε με στυλ και αποτελεσματικότητα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *