Οφέλη από αχλάδι

Six Pack Abs Diet: Thermogenics

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε μια δίαιτα έξι πακέτων για κοιλιακούς πραγματικά συγκινητική είναι να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα θερμογόνα τρόφιμα στη διατροφή σας. Η θερμογένεση είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα για να κάψει θερμίδες. Μια καλή δίαιτα για κοιλιακούς έξι πακέτων που περιλαμβάνει θερμογονικές τροφές μπορεί να αυξήσει την καύση θερμίδων έως και 10% ή περισσότερο, ειδικά εάν χρησιμοποιείται και άσκηση.

Αυτό που ακολουθεί είναι λίστες με εκείνες τις τροφές που ενσωματώνονται εύκολα σε μια δίαιτα για κοιλιακούς έξι συσκευασιών – όλα έχουν θερμογονικές ιδιότητες που θα βοηθήσουν στο να κάψετε θερμίδες πιο γρήγορα.

Spice It Up για δίαιτα για κοιλιακούς έξι πακέτων!

Η καψαϊκίνη βρίσκεται σε μπαχαρικά όπως οι καυτερές πιπεριές και θα αυξήσει τη θερμογένεση μιας δίαιτας για κοιλιακούς έξι συσκευασίες. Η χρήση σάλτσας καυτερής πιπεριάς, σάλσας ή ακόμα και μαύρου πιπεριού για να εμπλουτίσετε τα τρόφιμα θα βοηθήσει τόσο στην καύση λίπους όσο και στη συνολική αίσθηση πληρότητας στη διατροφή.

Το πράσινο τσάι έχει διπλό όφελος για τη δίαιτα. Περιέχει τόσο καφεΐνη όσο και ουσίες γνωστές ως κατεχίνες. Δουλεύουν μαζί για να αυξήσουν τη θερμογένεση μετά το φαγητό του που κάνει δίαιτα.

Ένα ασυνήθιστο θερμογόνο είναι το παγωμένο νερό. Όποιος κάνει δίαιτα θα πρέπει να πίνει πολύ νερό σε κάθε περίπτωση, αλλά η ψύξη του στα 40′ θα αυξήσει την ικανότητά του να καίει θερμίδες έως και 200 ​​θερμίδες την ημέρα.

Ένας άλλος καλός καυστήρας λίπους για μια δίαιτα για κοιλιακούς έξι πακέτων είναι το μηλόξυδο. Προσθέστε 2Τ σε ένα ποτήρι νερό δύο φορές την ημέρα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει το άτομο που κάνει δίαιτα να δει ορατή απώλεια μέσα σε ένα μήνα και είναι ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός με μια καλή ρουτίνα άσκησης.

Six Pack Abs Diet Foods με Θερμογονικές Ιδιότητες

Υπάρχουν επίσης αρκετά κοινά τρόφιμα που βοηθούν στην ενίσχυση της θερμογένεσης, ενώ παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε μια δίαιτα έξι πακέτων.

Τα μήλα και το σέλινο θεωρούνται τροφές με «μηδενικές θερμίδες», καθώς το περιεχόμενό τους σε θερμίδες ουσιαστικά μηδενίζεται από την ενέργεια που χρησιμοποιείται για την πέψη τους. Παρέχουν μια καλή πηγή φυτικών ινών στη διατροφή και περιέχουν επίσης βιταμίνες που χρειάζεστε.

Τα μούρα παρέχουν κάλιο και έναν τρόπο για να φάτε κάτι γλυκό χωρίς να προσθέσετε επιπλέον θερμίδες σε μια δίαιτα. Επειδή ένα μεγάλο μέρος του μούρου (το δέρμα και οι σπόροι) είναι δύσπεπτο, εμποδίζουν την απορρόφηση των θερμίδων. Τα καλύτερα φρούτα για κατανάλωση σε αυτήν την κατηγορία, εκτός από τα μήλα και τα μούρα, περιλαμβάνουν τα κεράσια, τα σταφύλια, το γκρέιπφρουτ, τα πορτοκάλια, τα ροδάκινα ή τα αχλάδια. Όλα αυτά πρέπει να καταναλώνονται φρέσκα, καθώς οι κονσέρβες έχουν υπερβολική ζάχαρη. Χάνουν επίσης πολλά από τα θρεπτικά συστατικά από τη διαδικασία μαγειρέματος.

Μια καλή διατροφή παρέχει μια ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για γενική καλή υγεία. Η επιλογή των τροφίμων με επιπλέον θερμογονικές ιδιότητες μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους πιο γρήγορα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *